Wpis z mikrobloga

• 15
@doogroo2: nie mam ale w umiarkowanych ilościach i z sensem, nie przeszkadzają mi.

Jedyne co mnie drażni, to gdy u kobiet jest dużo małych, nie powiązanych ze sobą tatuaży, wtedy to rzeczywiście wygląda jak brudnopis. Wkładanie wszystkich do jednego wora to wykopowa specjalność.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: w ogóle Tobie się wydaje, że to problem, że na wykopie ktoś mówi tak czy siak. Problemem jest to, że przeżywasz co inni myślą na Twój temat.

Coś Ci powiem: nawet jeżeli miałbyś 190cm wzrostu, sylwetkę Adonisa, 150IQ, miliony na koncie, to i tak znajdzie się ktoś kto znajdzie w Tobie coś co uważa za: głupie, śmieszne, chore (nieskończona ilość przymiotników). Tylko pamiętaj, że to jest opinia innych ludzi.
  • Odpowiedz
@straszny_cham Tatuaże są częścią z całej palety współczesnego s----------a ludzi, począwszy od influencerów, bezmyślnego konsumpcjonizmu, pogoni za kasą. Tatuaże wpisują się w ten mainstreamowy trend, jak jedno z haseł w grze bingo.
  • Odpowiedz
Wszyscy z tatuażami to patusy tylko wykopki bez są wyjątkowi.

@straszny_cham: Ale tak przecież było od zawsze. W sensie od zawsze wykopki takie zdanie mają o ludziach z tatuażami - ale tu większość uważa, że jak druga osoba zachowuje się 'inaczej' to z automatu 'gorzej'.
  • Odpowiedz