Wpis z mikrobloga

@Ikwyllek: po prostu wysoko wrażliwa, jak dla mnie to nie ma w tym nic szkodliwego społecznie. To, że takim osobom trudniej funkcjonować na co dzień to już inna sprawa
  • Odpowiedz
@Ikwyllek nie jest normalna, bo przeczuwała, że odpadnie? Raczej nie trudno się domyśleć, że prędzej czy później by to nastąpiło. Po pierwsze te jej tajemnice, po drugie już jej powiedział wcześniej, że nie podoba mu się to, że według niego jest za bardzo opiekuńcza, a po trzecie poświęcał uwagę głównie Anecie. To jest tzw. kobieca intuicja. Nie dziwię jej się wcale, że przeczuwała. Ale trochę sama sobie tego piwa naważyła. Mogła
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: Ja tam do niej nic nie mam. Gdybym byΕ‚ singlem, chΔ™tnie umΓ³wiΕ‚bym siΔ™ z niΔ… na randkΔ™. Ona jest wraΕΌliwa,a ja lubiΔ™ wraΕΌliwe kobiety. Do tego jest Ε‚adna i ma bardzo zgrabne nogi.
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: Ja nie widzę w tym niczego dziwnego. Bardzo wrażliwa dziewczyna, rozumiem, że nie kazdy musi lubić taki typ osobowości ale ogólnie fajna, ciepła dziewczyna.
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: wydaje sie ok, ale ten rozwod i sekrety to jednak troche red flag w mieszance z ta ponadprzecietna uczuciowoscia, zeby zaufac jej w ciemno
  • Odpowiedz
  • 3
Tak nie zachowuje siΔ™ normalna kobieta, od niej bije desperacjΔ… i po prostu niezdrowym zachowaniem. Takie tΕ‚umaczenie siΔ™ - usprawiedliwianie rΓ³wnieΕΌ dobrze nie Ε›wiadczy, nie mΓ³wiΔ…c o jej tΕ‚umaczeniach na fb, ale tego tutaj nie widaΔ‡ 🫠
Ale zastanawiajΔ…ce jest, ΕΌe widzΔ… to kobiety, a faceci sΔ… zauroczeni 🫠🫠🫠 moΕΌe to dobra taktyka, taka lekka desperacja 🫠
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: Zauroczenie to nie desperacja. Po prostu spodobał się jej Rafał i bardzo chciała go poznać. Ludzie na FB pisali takie głupoty na jej temat, że głowa mała: że dziewica, ze bezpłodna, że transeksulna, że ma gromadkę dzieci. Magdzie w pewnym momencie puściły nerwy i zaczeła reagowac na takie wpisy. Przeglądając komentarze na jej temat w social mediach widac, że zarówno jej krytykami jak i obrońcami są po równo kobiety
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to to, że ukryła w liście że miała ślub.
TydzieΕ„ temu coΕ› tam byΕ‚o, ΕΌe Chielliniemu nie podobaΕ‚o siΔ™ jak za bardzo siΔ™ "troszczyΕ‚a" (chyba miΔ™dzy innymi chodziΕ‚o o jakieΕ› nalewanie kompotu czy coΕ›, nie pamiΔ™tam nawet dokΕ‚adnie) i powiedziaΕ‚a, ΕΌe ona juΕΌ tak po prostu ma. Ja na jego miejscu bym siΔ™ cieszyΕ‚, byΕ‚oby mi strasznie miΕ‚o i sam bym siΔ™ odwdziΔ™czaΕ‚
  • Odpowiedz
@Noami nie znam tej historii, poznaΕ‚em MagdΔ™ jak juΕΌ chyba byΕ‚a rozwΓ³dka. @Japan_Panda

Taki funfact w odcinku z wodą jak mówił Rafał że jest nadopiekuńcza Magda powiedziała, że jest empatyczna bo w pracy musi taką być i może jest to związane z jej praca co było kłamstwem. Pracuje w kołchozie w magazynie.
  • Odpowiedz
@Ikwyllek: jako osoba która też często reaguje płaczem na różne sytuacje stresowe uwierz mi, często wolałabym się wkur*wić i na kogoś nakrzyczeć a od razu łzy mi do oczu napływają i wychodzę na piz*de xD jak zwróciłam kiedyś uwagę pisarzowi że jego piesek sika w wejściu do klatki to potem pół dnia mną telepało xD taka moja natura
  • Odpowiedz