Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mysle, ze to nie grupa definiuje kto jest przegrywem. Są osoby aspołeczne, żyjące na uboczu, które za przegrywow nie są uznawane bo żyją w zgodzie ze sobą. Przegrywem uznaje się osoby niezdolne do osiagania sukcesow tj. realizacji swoich celów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wystarczy zmienić środowisko. Na takie gdzie jest dużo osób co się w ogóle jeszcze z nikim nie zna. Ot chociażby na studiach. Tam osób bez żadnych jeszcze znajomych z grupy będzie większa część. I kup se e-fajka i wyłaź przed budynek na small talk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W robocie mnóstwo ludzi poznałem na papierosku, gdzie normalnie bym się z nimi nie przeciął, bo np.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
sprawiedliwy-wizjoner-99: W sumie to nie wiem… my - w sensie ja, moja dziewczyna, jej siostra, jej koleżanka - non stop zapraszamy takich dwóch przegrywów co znamy na jakieś gierki typu D&D czy gry komputerowe, a oni non stop mówią, że są zajęci albo coś tam impreza rodzina.

Także kurde są tacy ludzie których możesz próbować wciągać ile wlezie, ale i tak nie przyjdą - więc przestajesz do nich się odzywać, bo
  • Odpowiedz