Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem z różową rok czasu. Ona jest osobą dość uległą, często mówiła mi że ktoś, np. w pracy, na nią "nakrzyczał". Ostatnio mieliśmy kryzys i zdarzyło mi się, że w złości przez sms napisałem jej coś nieprzyjemnego, coś jakby podsumowanie jej porażek życiowych, dość dosadnie. Czyli "nakrzyczałem" na nią smsem. Nigdy wcześniej tak wobec niej nie postąpiłem, ale chyba udzieliło mi się to co sama opowiadała jak pozwala innym wchodzić sobie na głowę. Od tamtej pory nie odzywamy się, nie wiem czy jeszcze jesteśmy razem, chyba nie.
Mam do was pytanie. Czuję, że powinienem ją przeprosić za te moje słowa. Bezsensownie wyładowałem na niej swoją złość. Czy powinienem to zrobić? Ona jest dobrą dziewczyną. Niezależnie, czy nasz związek przetrwa, czy nie.

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tak. Przeprosiny nie wystarczą. Będziesz musiał wytłumaczyć dlaczego chcesz być z nią, pomimo tak niskiej oceny jej jako człowieka. I lepiej dobrze się zastanów czy chcesz, bo zaufanie legło w gruzach. Jedyna szansa to podzielenie się z nią swoją tajemnicą, lękiem, słabością. Pokazanie że ty też masz porażki. Że to normalne. Nigdy nie używaj broni atomowej w kłótni. Czyli nie wykorzystuj tego co ktoś w zaufaniu odsłonił dla ciebie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przemyślany-innowator-58: Ale po co? Gwarantuję ci że nie jesteście już razem a pewnych rzeczy nie da się odkręcić.

Powiedziałeś jej co o niej myślisz, tyle. Weź to na klatę i noś ten ciężar do śmierci, chociażby po to żeby nie zrobić tego innej osobie. Twoje przepraszam nic dla niej nie znaczy bo dowiedziała się jak ją widzisz.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz