Aktywne Wpisy

gonzo91 +81
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Byłem z różową rok czasu. Ona jest osobą dość uległą, często mówiła mi że ktoś, np. w pracy, na nią "nakrzyczał". Ostatnio mieliśmy kryzys i zdarzyło mi się, że w złości przez sms napisałem jej coś nieprzyjemnego, coś jakby podsumowanie jej porażek życiowych, dość dosadnie. Czyli "nakrzyczałem" na nią smsem. Nigdy wcześniej tak wobec niej nie postąpiłem, ale chyba udzieliło mi się to co sama opowiadała jak pozwala innym wchodzić sobie na głowę. Od tamtej pory nie odzywamy się, nie wiem czy jeszcze jesteśmy razem, chyba nie.
Mam do was pytanie. Czuję, że powinienem ją przeprosić za te moje słowa. Bezsensownie wyładowałem na niej swoją złość. Czy powinienem to zrobić? Ona jest dobrą dziewczyną. Niezależnie, czy nasz związek przetrwa, czy nie.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
IMHO: przeproś dla świętego spokoju.
Ja się potrafie ponad 2 tygodnie nie odezwać.
Powiedziałeś jej co o niej myślisz, tyle. Weź to na klatę i noś ten ciężar do śmierci, chociażby po to żeby nie zrobić tego innej osobie. Twoje przepraszam nic dla niej nie znaczy bo dowiedziała się jak ją widzisz.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero