Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 48
sukcesywny-czempion-15:

Gdzie znaleźć dziewczynę, która za pieniądze zechciałaby ze mną spędzać czas, podróżować?

I jak w tym kraju ma być dobrze? XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: myślę nad stworzeniem takiej apki gdzie spermiarze będą mogli płacić za spędzenie czasu z dziewczyną
Np. Godzinny spacer - 200 zł.
2-godzinna Kawa w kawiarni - 500 zł.
Wekendowa podroz w gory (spermiarz pokrywa wszystkie koszty wyjazdu) - 5000 zł.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zawzięty-mentor-90: @gorobei: ale ja nie napisałem że jestem bogaty tylko że mogę zapłacić za spędzanie czasu ze mną, czyli pokryć koszty jedzenia, picia, wycieczek + jakieś zachcianki a nie wynajmować za kilka tys. dziewczyne. Nie, nie mam żadnych znajomych, kolegów. Mam 30 lat to skąd mam wziąć?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
Nie, nie mam żadnych znajomych, kolegów. Mam 30 lat to skąd mam wziąć?

@mirko_anonim: z życia. No chyba że jesteś Młodym Nowoczesnym Wielkomiejskim Specjalistą Na Zdalnej czyli siedzisz całe życie w norze przed ekranem, to wtedy nie. W tym przypadku trochę mi cię szkoda, ale tylko trochę, bo jesteś dorosły i masz sprawczość.

• Odpowiedz
ale ja nie napisałem że jestem bogaty tylko że mogę zapłacić za spędzanie czasu ze mną

@mirko_anonim: a kobiety która przyjmują zapłatę za spędzenie z tobą czasu mają swoją nazwę. I nie biorą mało, bo to nie rozrywka tylko praca.
  • Odpowiedz
@janburner: moim zdaniem sam fakt ,że OP jest gotowy duzo płacić za usługi jest wystarczające żeby się domyślić ze nie chodzi o sympatyczne grubaski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A gdzie pracujesz? Bo szczerze to najłatwiej w pracy o ile nie robisz z max 1 czy 2 kobietami xD
W jakimś kołchozie czy innym korpo w którym mijasz się z wieloma dziewczynami i czasem zagadasz na jakiś small talk łatwo kogoś wyrwać, zwłaszcza jesli nie myślisz o tej osobie jako partnerce to Ci nagle z 90% bab sie otwiera a nie zamykasz się na jakiś nieosiągalny i tak
  • Odpowiedz