Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Zainwestowałem 5 lat siebie, w tym hajsu (~40,000 mi leci lekko), w relację z różową, która w pewnym momencie, kilka dni jej urodzinami (36) kiedy miała dostać swój prezent marzeń, zablokowała mnie wszędzie gdzie się da. Okazało się, że przez kilka miesięcy budowała już odpowiednie story wśród znajomych. Wcześniej pozwoliłem się odciąć od tych znajomych, którzy mi dobrze życzyli i widzieli, że to gaslighterka. Nawet rodzinę skręciła i mnie od niej odcięła. Upadłem, ale powstałem. Mam na nią bardzo poważne papiery (zawodowe i socjalne - robi wałki skarbowe). Odpuścić czy puścić anonimowego, śmierdzącego bąka, żeby ją dojechali? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Niczym Franz Maurer "w imię zasad".
źródło: Z(1)
Pobierz1. Czy przez te 5 lat kompletnie nic nie robiłeś poza związkiem? Jak tak to powodzenia w życiu xDD
2. A jak liczysz ten hajs? Ja chodzę na randki tam, gdzie mi i niebieskiemu się spodoba lub ewentualnie kompromis, że raz coś dla mnie, raz dla niego. Liczyłeś każde wyjście jako inwestycja w nią mimo, że też się pewnie w większości dobrze bawiłeś?
3. Zawsze się możesz