Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu oglądałam tyle seriali- kończył się jeden, a już w zanadrzu pojawiał się kolejny ciekawy. Od jakiegoś czasu jest taka posucha- jak coś już włączę to okazuje się słabe #seriale
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kochamajfony: był Breaking Bad, Dexter (mega klimaty- od piaszczystego Nowego Meksyku po tropikalną Florydę) w czasach sprzed covidowo-woke szaleństwa. Był Sherlock i GOT, Mr Robot, gdzie cała moja grupa żyła teoriami. Dark to już wogóle dawał takie rozkminy.
Teraz: Wiedźmin dno, Ród smoka też, netflixowe cuda czyli nowa Sabrina, Wednesday Addams, Euforia i S-x Education. W nic nie mogę się teraz wczuć.
  • Odpowiedz
@Vena_cava1995: dokładnie tak było, a czasy kiedy wychodził odcinek raz na tydzień w ogóle był dla mnie najlepsze. można było sobie oglądać codziennie coś innego po godzince/dwie a teraz wychodzi coś ciekawego i oglądasz w sobotni wieczór całość (o ile wyjdzie coś ciekawego, co zdarza się teraz bardzo rzadko)
  • Odpowiedz
@Vena_cava1995: Człowiek się do dobrego przyzwyczaja, więc wymagania rosną, to raz. Dwa trzeba poszerzać źródła. Ja cały czas coś fajnego wynajduję, ostatnio nadrobiłem 11 sezonów Shameless które dziwnym trafem mnie ominęło.
  • Odpowiedz