Wpis z mikrobloga

#programista15k #python #programowanie #selenium #javascript

Dobra mistrzowie programowania z wypoczka nawet jak bym chciał żeby jakiś nerdzik stworzył mi bota auomatyzującego to przecież jest duża szansa że jak sie dowie do czego to robi to podyebe pomysł i konkurencja wskoczy XD nie da się chyba temu zaradzic :D
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bobito: nikogo nie obchodzą twoje pomysły. mam conajmniej 5 pomysłów lepszych siedząc codziennie na kiblu. liczy się praca, wdrożenie i realna sprzedaż - a nie jakieś tam pomysły, które mogę sobie wygenerować sam używając chatGPT.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskyRomeo: nie wiesz czy są lepsze bo nie wiesz jaki jest mój mylisz opinie od faktów co za tym idzie nie myslisz krytycznie a myslenie krytyczne jest 1 kompetencją 21 wieku...
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskyRomeo: a poza tym co da Chat Gpt jak sie nie znasz na programowaniu. To nie jest jakiś macro bot do klikania w to samo miejsce .... a jest bardzo duzo zmiennych...
  • Odpowiedz
nie wiesz czy są lepsze bo nie wiesz jaki jest mój mylisz opinie od faktów co za tym idzie nie myslisz krytycznie a myslenie krytyczne jest 1 kompetencją 21 wieku...

@Bobito: wiem, że są lepsze, bo moje są najlepsze - to najbardziej krytyczne myślenie jakie można mieć w stosunku do cudzych pomysłów - szach i po makale.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskyRomeo: dobra moze masz racje. A jak jest prosta captcha to bot jej nie rozwiążę ? W sensie wyskakuje Capatcha i trzeba przytrzymać pasek kilka sekund zeby udowodnic ze sie nie jest robotem ?
  • Odpowiedz
@Bobito: Są firmy, które mają farmy osób z krajów 3-go świata, które te captche fizycznie rozwiązują całymi dniami i można u nich wykupić taką usługę.
  • Odpowiedz
  • 0
@okrupnik: chcociaż jeśli teraz widzę to te ceny są w miare śmieszne ale nie wiem czy dobrze rozumiem np 30 centów za 1000 captch to możliwe czy scam jakis ha ha ?
  • Odpowiedz
@Bobito grosze były. Mozna było tez samemu sobie nabijac konto rozwiązujac captcha dla innych, za 10 rozwiązanych dostawało sie jakieś 8-9. Ja potrzebowałem z 20 sztuk na przestrzeni całego dnia wiec od czau do czasu sobie nabijalem
  • Odpowiedz