Aktywne Wpisy

Macie pracę?

okoboji +25
chłop założył patronite przy ostatnim filmie, nie nagrał od 3 miesięcy żadnego filmu - nawet podziękowania dla widzów - a 160k pln wpadło od frajerów, to jest niesamowite jak ludzie rozwalają swój hajs i jak łatwo można golić frajerów - nie trzeba się ustawiać z trzema kubkami pod Gubałówką
#polskiyoutube #youtube #pieniadze #patronite #scifun
#polskiyoutube #youtube #pieniadze #patronite #scifun
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-4 o 01.10.23
Pobierz

Nikt nie pytał, ale może się podzielę dla potomnych. Szukałem przez kilka miesięcy auta. Odbyłem kilka jazd próbnych, otrzymałem kilka ofert. Interesujące mnie modele po rabatach wychodziły 290-310k brutto. Najlepszą ofertę leasingową dostałem na 108% z groszem, przy maksymalnej wpłacie i małym wykupie. Z kosztami leasingu auto wynosiło +/- 30k + wiadomo, ogromny spadek wartości. Stwierdziłem, że mimo, że mnie stać na to finansowo, to nie stać mentalnie - Bo umiem liczyć ¯\(ツ)/¯
Koniec końców kupiłem 3 letnią używkę z niskim przebiegiem i sprawdzoną historią za gotówkę (180k) - Model wyżej niż to co szukałem w salonie. Auto jeździ bez zarzutów. Jak się coś s-------i to po prostu wydam nawet te 50k i nadal zostanie sporo w kieszeni :D
Tak wiem, jestem biedakiem, bo powinienem kupić w salonie. Sry :(
@Marcin461: xD chytry dwa razy płaci. Co za gamoń z tego sprzedawcy. Też nie lubię być poganiany, doskonale rozumiem.
@Marcin461: Ale wiesz, że tak skalować w dół to można długo? Kupiłeś ostatecznie używane A6 zamiast nowej - ktoś teraz powie a po co
Żeby Cię nie swędziało jeździć w trybie D skrzyni, tylko S bo zajedziesz zespół napędowy>
Jaki przebieg i oznaczenie skrzyni? Chodzi mi to, czy masz quattro na torsenie czy ultra na haldexie.
Niemniej jednak, super wybór, na pewno będzie zadowolony(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Marcin461: haha, identyczne podejście mam :D
Już miałem brać a4 z salonu, ale wolę używane a6 :D
Alternatywnie to co napisałeś - ale trzeba mieć sztywno