Aktywne Wpisy

wonsz337 +253
Mój pradziadek 6 listopada 1941 kupił sobie za 1245 Reischmarek samochód BMW model 315 "Cabriolimosine" z 6 cylindrowym czterosuwowym silnikiem o pojemności 1.5L i mocy 37 koni mechanicznych. Mam chyba pełną dokumentację do tego pojazdu z prawdopodobnie dowodem zakupu na picrelu.
#historiamotoryzacji #motoryzacja #historia #2wojnaswiatowa
#historiamotoryzacji #motoryzacja #historia #2wojnaswiatowa
źródło: IMG_20250706_044517
Pobierz
Seshu +139
źródło: temp_file6234464672306495332
Pobierz

Pewnie tego typu wpisy pojawiały się tu milion razy, ale mimo wszystko może zapytam raz jeszcze - w imieniu własnym. Czy weszlibyście w związek z bardzo fajną, ale - niestety - zarazem bardzo brzydką dziewczyną? Sytuacja wygląda tak: jest dziewczyna, która jest naprawdę sympatyczna, cicha, spokojna, okazuje szczere zainteresowanie, wydaje się mieć dobre serce (udziela się w wolontariacie, jest wrażliwa), po dłuższej znajomości nie widzę w niej żadnych redflagów: ot, zwyczajna miła szara dziewczyna z fajnym charakterem. Można byłoby pomyśleć: ideał, gdyby nie wygląd :( sam nie uważam siebie za Adonisa, więc może nie mnie oceniać, ale... no po prostu nie podoba mi się z wyglądu. I nawet nie chodzi mi o to, co powiedzieliby inni, bo mam ich opinię w dupie - chodzi o to, że mnie samemu ona się nie podoba ani trochę. I tu walczą we mnie "dwa wilki": jeden mówi: chłopie, na wygląd nie mamy wpływu (no, chyba że chodzi o ogólne zaniedbanie, ale w jej przypadku jest to po prostu naturalna "uroda radiowa"), dziewczyna jest naprawdę mega i byłoby wam razem naprawdę fajnie; drugi natomiast mówi: "no w porządku, fajna dziewczyna, ale nigdy nie spojrzysz na nią i nie powiesz, że ci się fizycznie podoba). Chcę poznać Wasze zdanie, może jakieś doświadczenia. To nie tak, że oczekuję takiej bądź innej odpowiedzi i szukam potwierdzenia jakiegoś mojego wstępnego zamiaru. Po prostu pytam o Wasz punkt widzenia na tego typu problem.
#zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
ładnej drastycznie maleją z każdym rokiem), który nie miałby jakiegoś ciekawego życia, czułby się
Kobiety lubią być docenione i czuć się pożądane. Sama
Jak Cię nie kręci, nie podoba Ci się to daruj sobie.
Niemniej, faceci mają taki mechanizm, że jeżeli odpowiednio długo będą wpatrywali się w jakąś kobietę to zacznie im się podobać więc może z czasem Ci się odmieni, ale póki co nie rób jej na nic nadziei.