Aktywne Wpisy

Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
źródło: temp_file6931417792061192476
Pobierz
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6206513493534683523
Pobierz

Pewnie tego typu wpisy pojawiały się tu milion razy, ale mimo wszystko może zapytam raz jeszcze - w imieniu własnym. Czy weszlibyście w związek z bardzo fajną, ale - niestety - zarazem bardzo brzydką dziewczyną? Sytuacja wygląda tak: jest dziewczyna, która jest naprawdę sympatyczna, cicha, spokojna, okazuje szczere zainteresowanie, wydaje się mieć dobre serce (udziela się w wolontariacie, jest wrażliwa), po dłuższej znajomości nie widzę w niej żadnych redflagów: ot, zwyczajna miła szara dziewczyna z fajnym charakterem. Można byłoby pomyśleć: ideał, gdyby nie wygląd :( sam nie uważam siebie za Adonisa, więc może nie mnie oceniać, ale... no po prostu nie podoba mi się z wyglądu. I nawet nie chodzi mi o to, co powiedzieliby inni, bo mam ich opinię w dupie - chodzi o to, że mnie samemu ona się nie podoba ani trochę. I tu walczą we mnie "dwa wilki": jeden mówi: chłopie, na wygląd nie mamy wpływu (no, chyba że chodzi o ogólne zaniedbanie, ale w jej przypadku jest to po prostu naturalna "uroda radiowa"), dziewczyna jest naprawdę mega i byłoby wam razem naprawdę fajnie; drugi natomiast mówi: "no w porządku, fajna dziewczyna, ale nigdy nie spojrzysz na nią i nie powiesz, że ci się fizycznie podoba). Chcę poznać Wasze zdanie, może jakieś doświadczenia. To nie tak, że oczekuję takiej bądź innej odpowiedzi i szukam potwierdzenia jakiegoś mojego wstępnego zamiaru. Po prostu pytam o Wasz punkt widzenia na tego typu problem.
#zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
To dośc prosta sprawa:
po 1. wygląd przydaje się tylko chyba seksualnie, więc zawsze jest opcja na pieska, odwróconego jeźdzca lub zamykanie oczu/gaszenie śwaitła, lub jazda na własną rękę.
po 2. Brzydka dziewczyna = mniejsza szansa na zdradę
po 3. Lepsza brzydka szara myszka niż
źródło: 239367_stare-wiedzminskie-przyslowie
PobierzOgólnie to zależy, czy będzie napięcie i podniecenie seksualne z dwóch stron. Jest ono ważne, ale też ważne jest wspólne zainteresowania, poglądy, chęci na zmiany i życie, bo ciało później i tak robi się starsze, często spaja je wspólne zainteresowania i szczera przyjaźń, zaufanie.
@
@mirko_anonim: Spróbuj ją opisać.
1. Powiedz nam co ci się w jej wyglądzie nie podoba?
2. Jednocześnie wymień to co jesteś w stanie w jej wyglądzie polubić.
Po jakiejś posiadówce jak zostaliśmy sami zbałamuciła mnie tak, że nie wiedziałem jak się nazywam.
Potem już mi się podobała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jezeli tak nie jest to probujesz ja wykorzystac wbrew moralnosci kanta jako srodek do swoich celow.
tlumaczac po prostu ci pasuje jako wygodna osoba, bo wiesz ze bedzie wierna jak pies, prawda?
@hot_tomek: czemu niby?
Niestety, to jest przykre, ale nieistotne jak idealną z charakteru kobietę byś znalazł, jak nie chce Ci się jej "pompować", to nic z tego nie będzie.
Been there, done that
@mirko_anonim: pierwszy red flag. bo mówisz że nie widzisz. Wśród osób ok, w takich miejscach będą również osoby która robią to na pokaz aby budować obraz wspaniałej osoby, godnej zaufania, która muchy by nie skrzywdziła. Więc trzeba stąpać ostrożnie budując relacje i poznając się.
Po drugie skoro ma urodę bardziej radiową to też głębokie kompleksy co utrudnia normalne funkcjonowanie nawet jeżeli jest zdrowa. a
@hot_tomek: yy a co na to genetyka?