Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
czz17 +94
Wy naprawdę myślicie, że w tych szkoleniach chodzi o przeszkolenie kogokolwiek? W tych szkoleniach chodzi tylko i wyłącznie o złożenie PRZYSIĘGI WOJSKOWEJ. W momencie złożenia przysięgi wojskowej już na zawsze przestajesz być cywilem i stajesz się ŻOŁNIERZEM. Co to zmienia? Bardzo dużo.
W momencie wybuchu wojny cywil pozostaje cywilem. Cywil ma prawo opuścić kraj. Cywil nie ma obowiązku walki. Cywil nie jedzie na front. A żołnierz? W momencie wybuchu wojny żołnierz ma
W momencie wybuchu wojny cywil pozostaje cywilem. Cywil ma prawo opuścić kraj. Cywil nie ma obowiązku walki. Cywil nie jedzie na front. A żołnierz? W momencie wybuchu wojny żołnierz ma

Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
- puszcza w połowie pustą pralkę zamiast zaczekać, aż się uzbiera pełna. Dlaczego? Bo on potrzebuje akurat tych konkretnych rzeczy.
- proszę go o kilka rzeczy, robi połowę, bo o drugiej zapomniał, bo "za dużo naraz". Muszę mu czasem pisać smsy z lista do zrobienia, bo sam nie zrobi.
- nie sprząta blatu, bo "jest w kolorze chleba z okruchami i nie widzi". To niech sobie k.. okulary kupi!
- myje podłogę, jak jest na niej kurz, bo "nie chciał budzić robotem/odkurzaczem".
- ręcznik z łazienki nie wywieszony na balkon
No dramat. Czy wszyscy faceci to takie fleje?
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: knightmare-ranking-be-like-v0-867vo6hwn19c1
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Choć się poruchamy aby zapomnieć o smutkach.
@mirko_anonim: nie, to z tobą się nie da żyć. Przywalasz się o głupoty. Współczuje gościowi.
Pomyśl sobie, jak będzie wyglądał wasz związek za x lat, gdy wszystko w nim przesłaniają p--------y.
Pewnie też p---b za głośno mruga
Robienie listy jest normalne.
@mirko_anonim: XDD jakbym słyszał mojego starego, od podstawówki światło włączone ołver 0.000001 sekundy dłużej to był lamenty jak to prąd kosztuje. Nie ważne że wracałem do pomieszczenia po 5 sekundach, mam zgasić i koniec kropka. W końcu mu policzyłem że ta konkretna żarówka