Sam ich nie mam, bo mi się nie podobają i nie będę się wiązał z kimś kto je ma
@Mokebe_Testo: Tez nie mam bo jakos tak mnie nie ciagnie w ta strone. Tylko ze mam na tyle rigczu ze starm sie zrozumiec innych. Jak im sie podoba to niech maja co chca. Co mi do tego?
@gorzki99 jest jednym z wielu kryteriów. Jak na razie nie miałem zadnych problemów ze znalezieniem partnerki, która wizualnie i z charakteru będzie do mnie bardzo dopasowana . Wymagań ogromnych nie mam, zaakceptuję nawet 5/10(choć sam mam cechy wyglądu pożądane przez zdecydowaną większość kobiet - 191cm wzrostu, szeroka rama, nie raz slyszałem od młodych kobiet, że mam dobrą mordę, styl ubierania old money- i nie mam tutaj na myśli najtańszych ciuchów z
@Mokebe_Testo: Z papierosami sie zgadzam calkowicie. Co do tatuazy to jednak zalecalbym rozroznnienie.
Niektorzy robia z ciala brudnopis A niektorzy robia jeden tatuaz i traktuja go bardzo emocjonalnie. Bo zrobili z jakiegos powodu. Cos dla nich znaczy. Serio traktujesz tak samo i nie widzisz roznicy?
dziwnym trafem laski z tatuażami są pierodlniete xd
@razdwatrzy55: Nie tylko laski. Dla mnie tatuaże to redflag przed jakimikolwiek interesami z wytatuowaną osobą, prędzej czy później zawsze z takiego delikwenta lub delikwentki wyjdzie patus.
A niektorzy robia jeden tatuaz i traktuja go bardzo emocjonalnie. Bo zrobili z jakiegos powodu. Cos dla nich znaczy.
@gorzki99: no i jestem pewien, że znajdą się dziesiątki jak nie setki chętnych, żeby się związać z takimi osobami - tylko ja nie będę żadnym z tych chętnych
@gorzki99: tatuaż zrobili sobie bo garują w pierdlu i to coś dla nich znaczy, a konkretnie że są gitami tudzież cwelami, zależy gdzie i co ktoś nabazgrał
P.S p-------y to jeszcze rozumiem.
Sam ich nie mam, bo mi się nie podobają i nie będę się wiązał z kimś kto je ma
@Mokebe_Testo: Tez nie mam bo jakos tak mnie nie ciagnie w ta strone. Tylko ze mam na tyle rigczu ze starm sie zrozumiec innych. Jak im sie podoba to niech maja co chca. Co mi do tego?
@gorzki99: No i niech mają, przecież im nie zabraniam xD Po prostu zauważam, że coraz trudniej znaleźć pannę bez tych bohomazów na ciele.
@Mokebe_Testo: No OK. Tylko co to zmienia/oznacza?
Jesli Twoim kryterium jest brak tatuaza to mozesz sie niezle zdziwic.
Niektorzy robia z ciala brudnopis A niektorzy robia jeden tatuaz i traktuja go bardzo emocjonalnie. Bo zrobili z jakiegos powodu. Cos dla nich znaczy. Serio traktujesz tak samo i nie widzisz roznicy?
@razdwatrzy55: Nie tylko laski. Dla mnie tatuaże to redflag przed jakimikolwiek interesami z wytatuowaną osobą, prędzej czy później zawsze z takiego delikwenta lub delikwentki wyjdzie patus.
@gorzki99: no i jestem pewien, że znajdą się dziesiątki jak nie setki chętnych, żeby się związać z takimi osobami - tylko ja nie będę żadnym z tych chętnych
@razdwatrzy55: Ja nie widzę różnicy, wszystkie są p----------e tak samo. Tzn może nie wszystkie, bo ze 3 fajne znam jednak ;)