Wpis z mikrobloga

Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle (òóˇ)

Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬

#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Moseva - Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internec...

źródło: IMG_5510

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 975
@Moseva Dlatego mnie wkur...ją prośby ze strony sprzedawcy na drugi dzień po zakupie o wystawienie oceny. Dajcie mi ze 2 tygodnie. Na drugi dzień to ja łatwość transakcji i dostawę co najwyżej mogę ocenić a nie sam produkt.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZwyklyRoman: no wiem że jest różnica ale nie raz się spotykam z czymś takim jak na screenie właśnie. Mimo że patrzę na oceny produktów ()
  • Odpowiedz
@Moseva jeszcze lepsi są na AliExpress. 3/4 opinii ze zdjęciem to zdjęcia paczki w folii xD nawet nie otwierają, nie zdejmują etykiety. Po co? Wszystko do internetu wrzucić przecież co się może stać xD
  • Odpowiedz
1. To nie są opinie klientów tylko jakiś botów lub jakieś konta samego sprzedawcy.
2. Jeżeli czytam opinie to tylko 2,3 lub 4 gwiazdki, bo tam ludzie piszą co im nie pasuje, jedna gwiazdka to często paczka przyszła za późno, nie podoba mi się itd.
  • Odpowiedz
@Moseva: a na aliexpress wszystkie zdjęcia z opinii jak towar jest jeszcze w folii i 5 gwiazdek. Dobrze że allegro dało opcję dodawania zdjęc ale rzadko ludzie używają
  • Odpowiedz
  • 43
Opinie pięknie pokazują, ilu jest kretynów na świecie. Za każdym razem, jak widzę na stronie produktu jedną gwiazdkę, bo "paczka przyjechała z opóźnieniem" albo że "nie testowałem jeszcze, to jest na prezent", to mi się nóż w kieszenie otwiera. Ostatnio sprawdzałem sosy Roleskiego na Allegro i była pięciogwiazdkowa opinia na temat jednego, że "jeszcze nie próbowałem, ale wszystkie sosy Roleskiego są super" xD
  • Odpowiedz
@Moseva: Jak dostajesz prośbę o ocenę po kilku dniach to tak bywa. Jak olejesz to, bo warto oceniać kosmetyki dopiero po kilku miesiącach to prawdopodobnie nigdy nie ocenisz, bo zapomnisz.
  • Odpowiedz
  • 6
@Moseva na shein jest tak że za recenzje dostaje się punkty, które można wymienić na rabaty.
Każdy pisze cokolwiek bezwartościowego, aby tylko dodać recenzję i zgarnąć punkty.
  • Odpowiedz
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle (òóˇ)

@Moseva: ty poważnie wierzysz, że te opinie napisali klienci? Poważnie?
  • Odpowiedz
@Moseva Dlatego mnie wkur...ją prośby ze strony sprzedawcy na drugi dzień po zakupie o wystawienie oceny. Dajcie mi ze 2 tygodnie. Na drugi dzień to ja łatwość transakcji i dostawę co najwyżej mogę ocenić a nie sam produkt.

@dzieju41 Tu ewenementem jest empik, który prześladuje mnie od momentu dostarczenia paczki CODZIENNIE wysyłając maila z prośbą o opinie. Aż kilka razy wyszedłem i w opinii kazałem im spi3rdalać. Potem było tylko
  • Odpowiedz