Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
źródło: IMG_5510
Pobierz2. Jeżeli czytam opinie to tylko 2,3 lub 4 gwiazdki, bo tam ludzie piszą co im nie pasuje, jedna gwiazdka to często paczka przyszła za późno, nie podoba mi się itd.
źródło: baba
PobierzKażdy pisze cokolwiek bezwartościowego, aby tylko dodać recenzję i zgarnąć punkty.
@Moseva: ty poważnie wierzysz, że te opinie napisali klienci? Poważnie?
@dzieju41 Tu ewenementem jest empik, który prześladuje mnie od momentu dostarczenia paczki CODZIENNIE wysyłając maila z prośbą o opinie. Aż kilka razy wyszedłem i w opinii kazałem im spi3rdalać. Potem było tylko