Aktywne Wpisy

Rumbowy +1057
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

lubie-sernik +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
![[AMA] Diagnosta na okręgowej stacji kontroli pojazdów](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7a8f82bd3a415ef5bafba54c84abfa89d5650717fcf8bf2a86aff6e86bff5f99,q80.jpg)

@OraclePL: Podobam się kobietom ,wiem to!
Karyna z karyńskim opisem. Nie ma tu nic ciekawego do oglądania.
@WyzwolonaPodrozniczka: Ona ma 36 lat, jej wartość jest na wyczerpaniu. Za 4 lata zmieni się w rasową grażynę i będzie żałować, że nie dała byle gnomowi, byle nie spędzać kolejnego wieczoru z kotem, winem i czekoladą.
@WyzwolonaPodrozniczka: Są dwie ściany: matrymonialna (uzależniona m.in. od miejsca zamieszkania) i biologiczna (menopauza). Jedna się zacznie sypać w wieku 36 lat, a ty 29. Jedno jest pewne: nie mając mniej niż 25 lat, nie powinnyście przesadzać z wymaganiami, bo im bardziej i dłużej to robicie, tym huk będzie głośniejszy.
@Mamaboss: 36 letnia dziewczyna, a to dobre
@WyzwolonaPodrozniczka: Nie doświadcza. Jak ktoś ma kompleksy, to może zrobić sobie przeszczep włosów, jak mu wypadły, lub zafarbować, jeśli posiwiał i nie czuje się z tym dobrze. Ja golę głowę na 0,5 mm i mam w------e.
No wy nie doświadczacie bo zarówno w młodości jak i na starość będziecie tak samo paskudni xD