Aktywne Wpisy

picasssss1 +843
Firma w ramach optymalizacji finansów wycofała w tym roku karty urodzinowe dla pracowników, takie drobne 200pln które funkcjonowały od 10+ lat, jednocześnie pochwaliła się sponsoringiem drużyny milionerów którzy biegają i kopią piłkę. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#pracbaza #januszex #januszebiznesu

tomwick55 +19
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

@OraclePL: Podobam się kobietom ,wiem to!
Karyna z karyńskim opisem. Nie ma tu nic ciekawego do oglądania.
@WyzwolonaPodrozniczka: Ona ma 36 lat, jej wartość jest na wyczerpaniu. Za 4 lata zmieni się w rasową grażynę i będzie żałować, że nie dała byle gnomowi, byle nie spędzać kolejnego wieczoru z kotem, winem i czekoladą.
@WyzwolonaPodrozniczka: Są dwie ściany: matrymonialna (uzależniona m.in. od miejsca zamieszkania) i biologiczna (menopauza). Jedna się zacznie sypać w wieku 36 lat, a ty 29. Jedno jest pewne: nie mając mniej niż 25 lat, nie powinnyście przesadzać z wymaganiami, bo im bardziej i dłużej to robicie, tym huk będzie głośniejszy.
@Mamaboss: 36 letnia dziewczyna, a to dobre
@WyzwolonaPodrozniczka: Nie doświadcza. Jak ktoś ma kompleksy, to może zrobić sobie przeszczep włosów, jak mu wypadły, lub zafarbować, jeśli posiwiał i nie czuje się z tym dobrze. Ja golę głowę na 0,5 mm i mam w------e.
No wy nie doświadczacie bo zarówno w młodości jak i na starość będziecie tak samo paskudni xD