@Qlakatmandu: Ojejku płacz bo kobieta zna swoją wartość i byle gnomowi się nie odda :))) Najlepiej by było jakby każda była zahukana, zakompleksiona i dziękowała Bogu za to, że jakiś obrzydliwy kapeć ją łaskawie zechciał :))) Te czasy już nie wrócą, teraz kobiety mierzą wysoko a obrzydliwe Jany zgniją w samotności!!! :)))
@WyzwolonaPodrozniczka: Ona ma 36 lat, jej wartość jest na wyczerpaniu. Za 4 lata zmieni się w rasową grażynę i będzie żałować, że nie dała byle gnomowi, byle nie spędzać kolejnego wieczoru z kotem, winem i czekoladą.
@b_oski: Ojej, to nagle ściana się przesunęła? Twierdziliście, że już po 30 kobiety się sypią i są zdesperowane a tu kobieta 6 lat po ścianie i nadal nie w głowie jej jakiś oblech z braku laku :))) Poza tym wieczór z winem, kotem i czekoladą jest dużo lepszą opcją niż bujanie się z jakimś tragicznym Janem :))) Wiem, że was to boli, ale niestety - facet niskiej jakości nigdy nie
Ojej, to nagle ściana się przesunęła? Twierdziliście, że już po 30 kobiety się sypią
@WyzwolonaPodrozniczka: Są dwie ściany: matrymonialna (uzależniona m.in. od miejsca zamieszkania) i biologiczna (menopauza). Jedna się zacznie sypać w wieku 36 lat, a ty 29. Jedno jest pewne: nie mając mniej niż 25 lat, nie powinnyście przesadzać z wymaganiami, bo im bardziej i dłużej to robicie, tym huk będzie głośniejszy.
@b_oski: A mężczyzna kiedy doświadcza ściany? Według was pewnie nigdy? Oczywiście andropauza nie istnieje i wy nie przekwitacie? :))) No tak, wy huku nie nigdy doznacie, bo wy od urodzenia nie macie powodzenia. Więc nic nie tracicie bo stan rzeczy przez całe wasze życie utrzymuje się na stałym, beznadziejnym poziomie :))) Pozwól Panie (xD) że same będziemy decydować o tym co powinnyśmy a czego nie :))) To nie ty w
@Qlakatmandu: Można się doczepić do interpunkcji, jednak opis jest całkowicie normalny, dziewczyna jasno określiła co ją interesuje, ale przecież incel i tak musi mieć problem, bo w ogóle kobieta śmiała pokazać swoje zdjęcie w sieci :))) przecież wykopkowi należy się cipsko z przydziału i aplikacje randkowe to powinien być katalog ze zdjęciami kobiet jak produktów :))))
@WyzwolonaPodrozniczka: Nie doświadcza. Jak ktoś ma kompleksy, to może zrobić sobie przeszczep włosów, jak mu wypadły, lub zafarbować, jeśli posiwiał i nie czuje się z tym dobrze. Ja golę głowę na 0,5 mm i mam w------e.
@b_oski: Możecie być, ale nie jesteście :))) Wasza najniższa krajowa z magazynu nie sprawia, że jakiejkolwiek miękną nogi, zapewniam :))) Poza tym to straszne, że tylko pieniądze sprawiają, że wasza ewentualna atrakcyjność może wzrosnąć... No ale tak to jest jak się nie ma ani wyglądu ani charakteru, trzeba szpanować rzeczami materialnymi :)))
@WyzwolonaPodrozniczka Jany się nie ogłaszają bo są w szczęśliwych zwiazkach, szkoda tej kobiety, za stara już na zwiazki, jedyne co może liczyć to by być czyjąś zapchaj dziura.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
@OraclePL: Podobam się kobietom ,wiem to!
Karyna z karyńskim opisem. Nie ma tu nic ciekawego do oglądania.
@WyzwolonaPodrozniczka: Ona ma 36 lat, jej wartość jest na wyczerpaniu. Za 4 lata zmieni się w rasową grażynę i będzie żałować, że nie dała byle gnomowi, byle nie spędzać kolejnego wieczoru z kotem, winem i czekoladą.
@WyzwolonaPodrozniczka: Są dwie ściany: matrymonialna (uzależniona m.in. od miejsca zamieszkania) i biologiczna (menopauza). Jedna się zacznie sypać w wieku 36 lat, a ty 29. Jedno jest pewne: nie mając mniej niż 25 lat, nie powinnyście przesadzać z wymaganiami, bo im bardziej i dłużej to robicie, tym huk będzie głośniejszy.
@Mamaboss: 36 letnia dziewczyna, a to dobre
@WyzwolonaPodrozniczka: Nie doświadcza. Jak ktoś ma kompleksy, to może zrobić sobie przeszczep włosów, jak mu wypadły, lub zafarbować, jeśli posiwiał i nie czuje się z tym dobrze. Ja golę głowę na 0,5 mm i mam w------e.
No wy nie doświadczacie bo zarówno w młodości jak i na starość będziecie tak samo paskudni xD