Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jest obecnie w Polsce jakiś dobry serwis który by umożliwiał płacenie za rachunki kartą? Korzystałem wcześniej z PayAppki ale zamknęli i nie mogę znaleźć nic równie dobrego, VeloBank ma tylko opcje zapłaty z ich konta co jest dla mnie słabe bo tracę cashback z zagranicznej karty i jest dodatkowa zabawa z przesyłaniem kasy do Polski

#pytanie #bank #banki #platnosci #kiciochpyta#finanse #pieniadze #payappka #czynsz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wchodzisz na serwis online swojego banku, logujesz się, klikasz "nowy przelew" i podajesz dane elektrowni oraz kwotę. Jaki ty chcesz specjalny serwis do płacenia? Przecież przelew za rachunki się nie różni niczym o innych przelewów, które robisz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Majkel2008 on chce specjalnie placic kartą, przelewy z konta nie są kwalifikowane jako płatność kartą, to ma sens przy opłatach za kartę jeśli wykonasz mniej niż x transakcji albo jakichś akcjach promocyjnych, sam OP napisał w komentarzu że ma csshback za transakcję kartą dlatego to nie mogą być przelewy z konta
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim hmmm, ale jakie konkretnie rachunki. Bo jak e faktura jakąś to google Pay (podpięta karta) wielu operatorów obsługuje płatności google a jak spółdzielnia i czynsz to nie kojarzę aby była opcja by poszło z karty
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sberatel Wszystko rozbija się o detale, pytam się o sprawdzone serwisy.

@Majkel2008 Wtedy nie mam cashbacku z zagranicznej karty, zarabiam w USD i najlepsza opcja na wydawanie pieniędzy w Polsce to płatności kartą z cashbackiem (obecnie jest to efektywnie 1.7%, a są dużo lepsze karty) bo zjada on całkowicie koszt przewalutowania i jest to dużo lepsze od wymiany nawet w ZEN/Revolut i przesyłania na polskie konto.

@
  • Odpowiedz