Aktywne Wpisy

Dewator96 +106
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +387
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Hej, używam na studia laptopa gamingowego asus tuf gaming 505dt (laptop gamingowy, bo przy zakupie nie miałem komputera).
Niestety bateria wytrzymuje ok. 2/2.5h używając trybu oszczedzenia energii, a w tym czasie nie uzywam niczego, poza przegladarka/konsola/anaconda- czy są to normalne wartości, czy już pora zakupić nowa baterie? Ile taki laptop powinien wytrzymywać przy zalozeniach, że będe używał tylko tego, co wymieniłem wyżej?
#laptop #programowanie #it #sprzet #hardware
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@tempus-futurum: Jak programista robi gry to nad odpaloną grą ma jeszcze silnik w której ją robi, więc dobrze mieć węcej zasobów, ale to specyficzny przypadek.
No przecież wyraźnie w poscie napisałem, że nie miałem wtedy komputera, więc można się domyśleć, że służył mi również do grania w gierki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91