Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

źródło: image
PobierzBo nie może znieść widoku mężczyzny który dobrze się bawi
@wymiar-sprawiedliwosci: To nie wrażenie, to naukowo dowiedzione.
A co jak się nie posłuchacie? To co wam baba zrobi?
@mocarny_knur: pewnie nie mają asertywności, żeby normalnie kulturalnie i stanowczo powiedzieć, że po pracy potrzebuje te 20 minut leżenia, a kobieta chodzi i truje przez co odpoczynek jest zepsuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio tak macie? Jak do tego doszło? Daliście sobie wejść na głowę? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trochę smutne
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: Nigdy nie widziałem w moim otoczeniu długoterminowego związku w którym kobieta nie weszła chłopu na głowę - jakiekolwiek próby ustawienia tego kończyły się rozpadem związku/oskarżeniami/pretensjami. Na trzymanie kobiety krótko pozwala sobie jedynie ultra-atrakcyjny gość ale on też zmienia te laski, bo gdy poczują się zbyt pewnie to włażą na głowę (np. najczęściej po ślubie/urodzeniu