Wpis z mikrobloga

@Edyward: Najlepiej jest gdy podzielicie się obowiązkami - ty zrobisz swoją część i siadasz sobie odpocząć, a ona wtedy ma pretensje (albo wymyśla dodatkowe zadania) bo odpoczywasz a ona musi pracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 16
@Edyward: Najprawdziwsza prawda... Sama będzie pół dnia siedzieć i puszczać rolki, albo oglądać serial o czarnej królowej Wiktorii, ale ty nieszczęśniku usiądź na dupie, albo zasugeruj że chcesz się zdrzemnąć... p-------a dostanie...
  • Odpowiedz
  • 4
@mocarny_knur: Oj tam, oj tam nie można się pośmiać. Po 10 latach małżeństwa i kilkunastu potencjalnych 'kandytatek' na żonę mogę jednoznacznie stwierdzić, że mogłem skończyć o wiele gorzej.
  • Odpowiedz
  • 26
@mocarny_knur: Tak sobie czasami wspominam jedną byłą, która ma dwie siostry i jej teksty, że jej ojciec tylko śpi na kanapie w salonie w kółko. Czasami rzeczywiście zdarzało mi się go zobaczyć śpiącego przed telewizorem, ale pracował na zmiany i chyba normalne że potrzebował odespać. No ale córki musiały sobie pośmieszkować ... 20 lat później inaczej się na to patrzy :D
  • Odpowiedz
@Edyward ja mam na odwrót. Żona jest artystką i jak się coś przewróci to ma na to kompletnie wy*ane. Ja robię za panią domu bo by nas robaki zjadły. Nigdy nie usłyszałem że leżę albo żebym coś zrobił, nigdy przez 13 lat
  • Odpowiedz
A co jak się nie posłuchacie? To co wam baba zrobi?

@mocarny_knur: pewnie nie mają asertywności, żeby normalnie kulturalnie i stanowczo powiedzieć, że po pracy potrzebuje te 20 minut leżenia, a kobieta chodzi i truje przez co odpoczynek jest zepsuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Daliście sobie wejść na głowę? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trochę smutne

@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: Nigdy nie widziałem w moim otoczeniu długoterminowego związku w którym kobieta nie weszła chłopu na głowę - jakiekolwiek próby ustawienia tego kończyły się rozpadem związku/oskarżeniami/pretensjami. Na trzymanie kobiety krótko pozwala sobie jedynie ultra-atrakcyjny gość ale on też zmienia te laski, bo gdy poczują się zbyt pewnie to włażą na głowę (np. najczęściej po ślubie/urodzeniu
  • Odpowiedz