Wpis z mikrobloga

Jestem chyba w jakiejś turbomniejszości, która nigdy o Buddzie nie słyszała (żyję pod kamieniem), ale foty nie zachęcają.
PanMaglev - Jestem chyba w jakiejś turbomniejszości, która nigdy o Buddzie nie słysza...

źródło: IMG_6200

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZbigniewUSA ja widziałem kilka filmików jakis czas temu (kilka lat wstecz) plus na wykopie przy okazji różnych akcji charytatywnych lub ewentualnie że jest słupem.
Dla mnie yt to miejsce do oglądania śmiesznych kotów i psów, oczywiście jest kilka fajnych kanałów, może kilkanaście w zależności od zainteresowań ale to przy ilości filmów które tam są to promil a większość z was i tak ogląda tam jakieś gówna.
No sorry ale taka prawda
  • Odpowiedz
@PanMaglev: Standardowo. Społeczeństwo zawsze tak wyglądało że była niewielka część niepodążająca za debilami i trendami oraz ogół który ciągnie do wszystkiego co wzbudza najsilniejsze emocje. Nie bez powodu kanały rozrywkowe gromadzą większą widownie niż naukowe, clickbajty w miniaturkach wciąż są obecne, krótkie treści przebijają długie, a im większa patologia tym więcej wyświetleń. Wysiłek intelektualny i rozwój vs konsumpcja prostych treści karmiących gadzi mózg. Dukaj w ostatnim wywiadzie dla Didaskaliów to
  • Odpowiedz
@PanMaglev nie było trudno o nim nie słyszeć. Ja się dowiedziałem parę miesięcy temu, bo zrobił o sobie film i w necie było o tym sporo informacji w miejscach, które normalnie takim kimś nie żyją
  • Odpowiedz
@PanMaglev: jak patrzysz na tą fotę, to wszystko co o tym myślisz przemnóż x100 bo jest tak źle.
Jako że interesuje się motoryzacją i oglądam różne kanały to często przewijało się słowo budda gdzie chodziło o jakiegoś człowieka. Siłą rzeczy spojrzałem kto to jest i co. Obejrzałem parę filmów - tyle mi wystarczyło aby wyrobić sobie o tym człowieku zdanie i nigdy więcej jego kanału nie odwiedzić.
  • Odpowiedz