Wpis z mikrobloga

Jestem chyba w jakiejś turbomniejszości, która nigdy o Buddzie nie słyszała (żyję pod kamieniem), ale foty nie zachęcają.
PanMaglev - Jestem chyba w jakiejś turbomniejszości, która nigdy o Buddzie nie słysza...

źródło: IMG_6200

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanMaglev: ludzie którzy tego nie oglądają są zazwyczaj w mniejszości, bo to gównocontent dla plebsu. Opcja blokowania treści/kanałów na youtube to jedna z najlepszych rzeczy jakie zostały zaimplementowane.
  • Odpowiedz
@PanMaglev: Slyszalem ale ani razu nie ogladalem, jakis jutuberek z masa hajsu co lubi drogie auta, jego widownia sa raczej 8-14 latkowie. Nie moj przedzial wiekowy.
  • Odpowiedz
@Pawel993 no chyba podobny ,tylko tu chodzi o jakieś jeżdżenie drogimi autami a tam lanie się po mordach. Jeżdżenie w głupi sposób jest chyba jednak groźniejsze, bo jak się małpy w klatce biją i wyzywają to problem ma zdecydowanie mniej ludzi.
  • Odpowiedz
@PanMaglev: Też go nie kojarzę w ogóle i czym się trudni.

Jedynie teraz we wszelkich mediach o nim głośno i nie ma możliwości przeoczenia go.
Dzisiaj przykładowo w radiu w samochodzie mówili, że został aresztowany na 3 miesiące, on i kilka osób.
  • Odpowiedz
@PanMaglev ja tego i innych rzeczy nie oglądam bo jestem po prostu stary. Nikt z moich znajomych tego nie ogląda, z nikim o tym nie gadalem, yt mi tego nie podpowiada bo nie oglądam żadnych tego typu influencerow. To nawet nie jest mój wybór, żeby tego nie oglądać, po prostu nie wiem, nawet że taki co tent istniene, dopóki z jakiegoś powodu nie zrobi się bardzo głośno o kanale, czy twórcy.
  • Odpowiedz
ignorancja jest w modzie

@nobrain: to nie ignorancja tylko brak zainteresowania treściami, które nie są najwyższych lotów. Również nie wiedziałem kim jest ten człowiek (kojarzę go tylko z jakiegoś filmiku gdzie robili wiochę w Bośni i tego, że Książulo żarł w jego knajpie) i w zasadzie do teraz nie wiem na czym w ogóle polega jego działalność.
  • Odpowiedz