@eSUBA94: no nie wiem, tam siedzi wielu ludzi, którzy mają wielki żal i smutek do życia, które było dla nich niesprawiedliwe i pociągnęło ich na złą drogę. Milioner budda epatujący bogactwem raczej nie będzie im się podobał
@sontur: Nie oglądam telewizji, po prostu siedziałem w areszcie półtora roku. Za współpracę z policją jak Budda jesteś tam traktowany gorzej niż śmieć. Pieniądze nie pomogą, to nie te czasy, ale krzywda też mu się nie stanie, będzie dojeżdżany psychicznie
@sontur: Kiedy trafiasz na cele z gitami, to im nie wolno nawet ruszyć parkietu, sprzątają i czyszczą kibel codziennie tacy jak budda. Inaczej jest jak trafi na cele gdzie nie ma gitów, czyli tak zwaną frajernie. Tam obowiązuje kolejka i każdego dnia czyści ktoś inny
@sontur: Rok to jest przeciętny czas oczekiwania na sprawę, niektórzy wychodzą dopiero w dniu rozprawy. A niektórzy wyskakują po zakończeniu śledztwa, różnie bywa. Jak ktoś nie zamierza współpracować z organami to siedzi minimum rok do takich spraw jak Buddy, tam są miliony wyłudzone. Siedziałem kilka lat temu
Czy budda zostanie przecwelony?