Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam trochę nietypowy problem z różową. Jesteśmy parę lat, nawet się zaręczyliśmy, raz jest lepiej, raz gorzej, ale ogólnie na plus. Kilka tygodni temu powiedziała, że zanim poznała mnie była wcześniej w dwóch związkach z innymi kobietami. Na początku myślałem, że żartowała, ale nie. Stwierdziła, że to już przeszłość, głupota i #bledymlodosci a w jej środowisku nie budziło to zdziwienia. Chciała mi to powiedzieć, żebym po latach nie doznał szoku jak się dowiem. Wszystko spoko, ale zryło mi to łeb. W czym tkwi problem? Różowa jest z prowincji #polskapowiatowa co prawda nie z ultra konserwatywnej rodziny, ale oprócz jej siostry nikt nie wiedział, że miała w swoim czasie dziewczyny. Teraz się zastanawiam, czy nasz związek to nie jest ściema, a ja robię za słupa, alibi, aby miała kogo przed babcią pokazać i ukryć swoje skłonności? Od razu mówię, że jej zachowanie nie wzbudza podejrzeń, ale nie mogę takich myśli wyrzucić z głowy. Zacząłem przeglądać na necie fora z wpisami o podobnych tematach i jeszcze bardziej zrobiło mi to bałagan w głowie. Różowa mówi, że żałuje, że mi powiedziała, bo momentami zachowuję się według niej jak dziecko, myślała, że poważniej to przyjmę, a to jest po prostu coś czego się nie spodziewałem. Nie smutne czy wesołe, po prostu dziwne. Od razu proszę darujcie teksty o trójkątach, bo widziałem to milion razy.
#zalesie #feels #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazek #pytanie #takasytuacja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dorośnij i wyjedź mentalnie z polski powiatowej. Tak, ludzie bywają biseksualni. Nie, to nie są "błędy młodości", to jest współczesny świat.
Masz lęki i skurcze odbytu związane z "tymi skłonnościami"? Rozstań się i nie marnuj jej czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Baicik taki 4/10, powyżej średniej ostatnio. Poza tym szukanie porad w sieci u anonimowych użytkowników to jak leczyć nowotwór wodą z cytryną. Co do różowego to niech sama sobie to przepracuje jeśli tłumaczeniem są "błędy młodości". Błędem młodości to jest wyruchać się na cmentarzu, a nie związek jednopłciowy.

p.s. masz niewspółmiernie wyższą szansę na trójkącik z 2 laskami niż statystycznych polak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
władczy-feniks-14:

Zacząłem przeglądać na necie fora z wpisami o podobnych tematach i jeszcze bardziej zrobiło mi to bałagan w głowie.

Tak się kończy jak się przegląda jakieś fora dla gamoni, zamiast od razu do ekspertów. Ludzie, ogarnijcie się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dynamiczny-znawca-51: Opcje są następujące:
1. Jest biseksualna.
2. Jest hetero, ale chciała się wtopić w poprzednie środowisko.
3. Jest homo, ale chce się wtopić w nowe/pierwotne środowisko.
4. To jakaś dłuższa związkowa wkrętka, ciśnie z ciebie bekę i powie ci to za jakiś czas. Moja kiedyś trzy tygodnie wkręcała mi, że jest w ciąży
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
odkrywczy-człowiek-90: Ja bym zerwał póki masz szansę nie zostać alimenciarzem.

Statystycznie - co oznacza że nie musi tak być w twoim przypadku - po kilku latach albo się rozwiedziecie albo ona zacznie sypiać z kobietami (po kryjomu albo wymusi na tobie otwarcie małżeństwa) i wtedy też nie masz gwarancji że się w którejś nie zakocha. Dodatkowo przy każdym wyjściu z czy wizycie "koleżanki" podczas twojej nieobecności będziesz się zastanawiał co ona z
  • Odpowiedz
o, że coś jest współczesne nie znaczy, że tak trzeba robić

@mirko_anonim: tym bardziej to że coś było kiedyś nie znaczy że należy tak robić.
Nie ma NIC złego w tym że nasza dziewczyna lub chłopak jest bi. Nie, nie musi to oznaczać że jesteśmy dla niego zasłoną dymną.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a co, to trzeba po równo? Jak ktoś jest hetero to też byś zakładał że będzie cię na pewno zdradzać tylko z inną płcią? Jak ktoś w ogóle nie rucha to znaczy że aseksualny? :p
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
optymistyczny-strażnik-65: Ewidentna zasłona dymna. Jakby było inaczej to by jej rodzice wiedzieli o jej biseksualności/homoseksualizmie, a nie tylko siostra. Mój kuzyn miał historię, że jego panna powiedziała mu dwa tygodnie przed ślubem, że jednak jest lesbijką i próbowała to zwalczyć, ale nie mogła. Tyle dobrego, że była na tyle porządna, że zrobiła to przed ślubem, a nie po, chociaż na koszty i tak już popłynął

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel no tu popieram @thorgoth

W jaki sposób błędem jest bycie z laskami w przeszłości?
Duża część ludzi OGÓLNIE byłaby prawdopodobnie biseksualna.
Gdyby nie normy społeczne to większość eksperymentów byłaby akceptowalna a nie narzucanie pruderyjnosci.
Biseksualizm OPie nie oznacza podziału 50/50, u większości kobiet objawia się to tym, że nie brzydzi ich kobieta, stosunek z nią, ale do związków wolą mężczyzn i bardziej są pozadliwe w kontekście ich
  • Odpowiedz
Zacząłem przeglądać na necie fora z wpisami o podobnych tematach i jeszcze bardziej zrobiło mi to bałagan w głowie.

@mirko_anonim: kto by pomyślał. Ale

bo momentami zachowuję się według niej jak dziecko, myślała, że poważniej to przyjmę,

@mirko_anonim: ładny gaslighting, taki nie za subtelny.
  • Odpowiedz