Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: pozdrawiam serdecznie śledzimy postępy z całą rodziną. U mnie bicek urus centymetr przez 2 miesiące
A takie pytanie jak już tak rozmawiamy ( ͡° ͜ʖ ͡°) to masz rożne bicki lewy i prawy? Sporo się różnią?
I czy miałeś naderwanie na klacie? Przyczepy miesni na mostku takie Nierówne, też mam takie
  • Odpowiedz
@Kasahara: czy twoim zdaniem nieliczenie kalorii, tj. frytki, pizze czy inne rzeczy o ktorych mowisz mialyby sens jakbys nie bral tescia? nie traktuj tego jako atak w twoja strone, ale pytam serio, bo co z osobami ktore sa czyste i nic nie wstrzykuja i robia redukcje? mnostwo leci samopoczucie, traci sie sily i miesnie, trzeba mocniej pilnowac bialka i takie tam... ty o to serio nie dbales? naprawde tesciu ma
  • Odpowiedz
  • 2
@twardy-zawodnik: taki sam. Robiłem podobną formę naturalnie i nie jadłem jak typowy kulturysta. Akurat to jeden z moich asów w rękawie ze lata naturalnie przepracowałem i zrobiłem nieźle ciężary i sylwetkę bez dopingu. Części wykopków podobała się nawet bardziej to jak wyglądałem naturalnie. Różnic jest że zyskałem 10 kg mięśni. Tak samo jest się głodnym tak samo niema się libido na koniec czy mindfoga a u mnie ze snem. I
  • Odpowiedz
  • 1
@twardy-zawodnik: kiedy byłem bardziej lekki normalnie biegałem po parku czy betonie. Gdy teraz mam więcej wagi to schody ale bieżnia @micomak kazdy musi znaleźć na siebie sposób mi lepiej jeść więcej i więcej cardio jedną godzinę robię przy biurku pracujac
  • Odpowiedz
@Kasahara bardzo ładnie, tak trzymać. Kiedyś czytałem taka anegdotę że Colman wkurzony przed 1 wygraną nr olimpia przyjął dzień wcześniej 100ml wodeczki. Dzięki temu jeszcze bardzie się odwodnił ;)
  • Odpowiedz