Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +551
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +620
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Mam wrażenie, że dlatego niektórzy tak bronią buddy bo ta patologia i półgłówki zwyczajnie żyje jego marzeniami i gdy ktoś atakuje łysego to czują się tak jakby ktoś ich atakował.
Takie mam przemyślenia.
@Grzesiok: i mogą faktycznie się stać, bo te jednostki nie są jakieś wybitnie inteligentne, w sumie wcale nie są raczej inteligentne, ich IQ orbituje w okolicach średniej.
@pomaranczkawcurry: w latach 90. co drugi dzieciak chciał być piłkarzem, aktorem albo piosenkarzem. W jaki sposób
z drugiej strony też nie zabierajmy ludziom marzeń, każdy kto coś osiągnął w jakiejś dziedzinie musiał sobie trochę lepszych od siebie podpatrywać, zainspirować się
oczywiście mowa o podglądaniu pomysłu na życie i inspiracje lifestylowe a nie ślepe myślenie życzeniowe i tak zwana "odklejka"
@Grzesiok: a potem go lew wyruchał, ja dziękuję za taki nawyk sukcesu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu