Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@macmat55: ona zjechała w bok z głównej trasy, widać jak jej deska się trzęsie na boki a finalnie zrobiła najlepsze co się dało w tej chwili czyli zeskoczyła i biegła próbując zwolnić (bieg jest wolniejszy niż te deski), mam wrażenie żę bała się wbiec na kamerzystę i wybrała barierę

dziwi mnie to, że miała zwykłą deskę ze skateparku, taka jazda to domena longboarderów. Sam się w to bawiłęm i też
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: @Protectorx ja bym obstawiał złamane żebro lub dwa, ale równie dobrze może być przebite płuco, choć wątpię bo uderzenie jedno.

Natomiast patrząc na siłę uderzenia, a raczej nagle wyhamowaną prędkość, to pęknięcie aorty jest bardzo możliwe i w wielu wypadkach samochodowych się od niego umiera, mimo że szkielet jest nienaruszony
  • Odpowiedz
: tak koncza frajerzy, czapeczka, bad girl style, jeb i dziekuje

@Messix: ale to nie ma znaczenia, w co ybyła ubrana. Za szybko wytraciła prędkość, nawet jakby miała ochraniacze czy kask, nic by to nie zmieniło. głową nie uderzyła
  • Odpowiedz
@Protectorx

>podobno przyzyla

@barbados699: z rozwalonym kręgosłupem?

Kręgosłup to akurat mysle, że przetrwał, chyba że jakiś przeciążeniowy uraz szyjnego. Pierwsze, co bym myślał to połamane żebra, odma oplucnowa i uszkodzenie / tamponada serca.
  • Odpowiedz
@Kearnage: chyba głową zarypała, górną częścią tak jakby skoczyła na główkę do rzeki z płytką wodą, prawdopodobnie nie przeżyje tego albo do końca życia kaleka i przez słomkę, szkoda dziewczyny, pech jak przechooy
  • Odpowiedz