Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

Pracuje w korektorni, a ona wynajmuje mnie dla banku z USA, ale ten bank już mnie sprawdzał pod kątem karalności itd..
Średnio chcę pokazywać swoje wydatki, no bo po co? ale najbardziej to się cykam blika na pare dyszek na bukmacherke we wrzesniu xD (pare miesiecy temu wydawalem po tysiaka miesiecznie)
A może ja mam tylko potwierdzić, że to moje konto? tylko wczesniej na UZ tak nie musialem robic xD teraz bede uop
#pracbaza #pracait #programowanie #korposwiat #kolchoz