Aktywne Wpisy

Anonek463 +1130
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
źródło: image
Pobierz
TavarishPiesov +309
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pracuje w korektorni, a ona wynajmuje mnie dla banku z USA, ale ten bank już mnie sprawdzał pod kątem karalności itd..
Średnio chcę pokazywać swoje wydatki, no bo po co? ale najbardziej to się cykam blika na pare dyszek na bukmacherke we wrzesniu xD (pare miesiecy temu wydawalem po tysiaka miesiecznie)
A może ja mam tylko potwierdzić, że to moje konto? tylko wczesniej na UZ tak nie musialem robic xD teraz bede uop
#pracbaza #pracait #programowanie #korposwiat #kolchoz
takie tam mają prawo
@bb89 ale amerykance juz mnie przeswietlali pare miesiecy temu pod wzgledem karalnosci i wczesniejszych umow, to jest na pzoiomie firmy, czyli moj interes pod tytulem w koncu sie odkuje na kuponach nie jest zagrozeniem? bo tam jedak h----d jest napisane ( ͡° ʖ̯ ͡°) @Konon_owicz
@Ziuk_Garlinski: no wlasnie tu chodzi o bliki o tytule transakcje hazardowe (bukmacherka) xDDD o to sie tylko boje, w------e mam w to czy wiedza ile place za wynajem czy co robie , roznie po prostu moze byc ten h----d odebrany, tym bardziej, ze on stanowil 20-30% pensji XD ale to z 2-3 miechy temu to wyslalbym najwyzej z ostatniego miesiaca
zawsze
@Ziuk_Garlinski: z 200 dolcow co miesiac xD no ale moze bedzie git, wiecej info po 16
w pierwszej wersji wysylam tylko pdf z wynagrodzeniem od nich na potwierdzenie, ze to moje konto xD