Aktywne Wpisy

YolonezFSO +175
Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
źródło: 15848
Pobierz
ilem +27
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: G_lW2RAXEAEDz36
Pobierz

#turystyka #polska #gdziekawostki #ciekawemiejsca
Cześć. Chce zrobić spontaniczny wypad z rodziną na 3-4 dni, gdzieś w okolicach warszawy (max 200 km +/-).
Mało zwiedzam Polskę i nie orientuje się gdzie są fajne miejsca, które warto odwiedzić.
Wstępnie myślałem o zalewie zegrzyńskim, ciechocinku (nigdy nie byłem), Kazimierzu Dolnym (nie byłem). A może Toruń (byłem za dzieciaka, właściwie nic nie pamiętam ale mam jakieś dobre wyobrażenie).
Chodzi mi głównie o miejsca gdzie można odpocząć, gdzie otoczenie będzie ładne, miasteczko urocze. Jakaś perełka architektoniczna albo termy? Nie zależy mi na atrakcjach historycznych czy turystycznych. Nie chce przeglądać internetu, bo chcę mieć frajdę i zaskoczenie na miejscu.
Możecie coś polecić?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord