Aktywne Wpisy

curiousboi +35
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Padaj +313
źródło: 1000115355
Pobierz

źródło: Screenshot_20240113-102437~2
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
wszystko fajnie, tylko na tych zdjęciach po prawej szczęka jest wyeksponowana w lepszy sposób, aby jeszcze bardziej podkreślić "działanie".
@bystry-kreator-74
według blakpylaków wyglądam trochę lepiej jak p*dczłowiek, według redpylaków mogę być. W każdym razie kobiety nie patrzą na mnie z
ale serio jak mam płacić grube tysiące, cierpieć, a potem i tak mieć jakąś popłuczynę to trzeba dorosnąć a nie jak pajac instagramowy się zachowywać i się zgolić na zero i siemano
źródło: gf-oEjW-aAhR-uNXQ_zbigniew-wodecki-w-mlodosci-tak-zaczynal-kariere-320x213
PobierzMądrego to zawsze miło posłuchać. Przecież 3/4 tych przeszczepów to jakieś porażki. Wystarczy spojrzeć na youtuberów
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: razzor91
Fryzura na głowie to taki sam mit jak mięśnie, fura czy kasa. Lecą na to tylko niektóre a spora część się tym brzydzi.
@mindy-moo nie wiem, czy wszystkie, ale jak kobieta miała dobre relację z ojcem i ten ojciec był łysy, to ona też będzie woleć łysych na partnerów (jest o tym trochę literatury, np. klasyka w postaci Wisłockiej). Widziałem gdzieś badania (nie mogę teraz na
Tutaj przykład: https://www.npr.org/2017/09/18/551726536/university-studied-how-men-with-shaved-heads-are-perceived
Także: "If you're bald, people may also see you as a bit taller"
Wykopki powinny więc golić bo będą wyglądać na większych (nawiązuje to mitu 180+
Konkretnie to DHT.
A ten gostek co wysłałeś, ciekawy przypadek. Miał włosy całkiem okej