Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Marple +503
Można starej babci plusa na szczęście, żeby pół bańki dobiła? #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: 1000075397
Pobierz![Jak powstało Call of Duty -- Retro Ex [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/462f16caa91523e214b25b03ee1a2a58fec0b0179c90348b186527813462b947,q80.jpg)

#medycyna
Ale wiksa, pozwólcie mi zrozumieć, od dłuższego czasu od momentu powstania tych 'e-recept', niektórzy lekarze dorabiają sobie na e-konsultacjach - wiadomo że wśród ludzi którzy chcieliby recepty na medykamenty w stylu tabletka dzień po albo jakieś tam leki na ich rzeżączkę czy grzybice pochwy z którymi wstyd iść do lekarza, niektórzy udają się tam po jakieś leki od psychiatry żeby sobie umilić samemu życie.
A więc, jak to jest do choooja wafla możliwe że jeśli zgłaszam się i rejestruje w 5 internetowych przychodniach i trafiam z takim samym pytaniem czy wnioskiem o wypisanie leku, 3/5 lekarzy traktuje mnie jak intruza i każe pokazać historię leczenia albo udostępnić swoje konto w IKP, a dwóch 'z palca' wypisuje mi leki bez zająknięcia ? xD - mówimy o tym samym leku z grupy psychotropów - nie tych które mają działanie narkotyczne.
Explain that ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Lekarze to zwykli ludzie i jedni sa bardziej profesjonalni, a inni maja w pisdzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord