Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
#tinder #zwiazki #randki
Komentarz usunięty przez moderatora
Protip: jak Ci powie, że ma chłopaka to zapytaj czy nie chce mieć lepszego.
@crazykokos: Pewnie, niech próbuje, aż zacznie być rozpoznawalny na wszystkim miejscowych komisariatach jak ten creep co zaczepia kobiety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jest całkiem sporo miejsc gdzie zagadanie wyjdzie naturalnie ale zgodzę się, że takie wyskakiwanie z krzaków rodem z redpillowych jest idiotycznym pomysłem
I po pierwsze trzeba być przystojnym ot co
@crazykokos: problem w tym że OP to spierdon