Wpis z mikrobloga

@czlowiekbutelka: Też kiedyś fantazjowałem na punkcie ludzi władzy. U mnie to akurat były kobiety bo nie jestem homoseksualistą. Pamiętam jak kręciła mnie Margaret Thatcher. Wyobrażałem sobie jak mi rozkazuje. Mówi mi stanowczym tonem co mam zrobić, jak się zachowywać, co mogę a czego nie mogę, jakie daniny mam płacić. Strasznie mnie to podnoecało. Podobno to jest jakaś choroba jak ktoś kocha mieć kogoś, kto ma nad nim władzę, więc zacząłem
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: za abominacje zwaną "tramwajem do Wilanowa" Trzaskowski stał się jedyną osobą z PO na którą nie zagłosuje w drugiej turze (bo nie oszukujmy się, i tak będzie PiS vs PO). W takim układzie na drugą turę nie pójdę
  • Odpowiedz
Sikorski ma większy zapał do walki i do wgniatania wroga w glebę. Chował się jedynie przed kulami na frocie, gdy za młodu był korespondentem wojennym. Jest niezależny, mniej ideologiczny. Interes Polski leży mu na sercu, a człowiek jego formatu może inicjować wiele pozytywnych zmian wewnętrznych.

@czlowiekbutelka: Sikorski potrafi być mocny w gębie i to wszystko. Poza tym jest usłużnym wykonawcą woli Berlina i Moskwy. Nikt nigdy nie widział u niego
  • Odpowiedz