@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU za studenta tak robilismy, ze wynajmowaliśmy we 3-4 osoby większą chate. Jak ktos z czasem rezygnował, to ogloszenie szło jak tutaj. Nie widze więc afery. A cena... No tyle najmy duzych mieszkan na woli chodzą ¯_(ツ)_/¯
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: zupełnie szczere pytanie, ile płacicie za wynajem (+ wszystkie opłaty do spółdzielni i rachunki i co tam jeszcze) mieszkania z dwoma sypialniami? Niedawno wróciłam do PL i nie znam się za bardzo na cenach, ale w Kato, w nowym budownictwie ceny są +/- takie same. Podpisałam umowę za 4300zł za 70m2 - podejrzewam, że w Wawie byłoby drożej i jeśli miałabym to dzielić z kimś, opłaty byłyby podobne ¯\(ツ)/¯
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU uwielbiam te opisywanie rzeczy zrobionych po taniości jako “bardzo dobry” albo “wysoki standard”. Od kiedy w miarę czyste ściany, podłogi w panelach i wyposażenie z ikei to wysoki standard? To jest minimum przyzwoitości. No ale ludzie nazywają to “wysoki standard” to nie dziwię się że potem 70% Polaków zalicza siebie do klasy średniej.
@factoryoffaith_ w #trojmiasto płacę 4800 za 50m2 w top lokalizacji z miejscem parkingowym i komórką lokatorską więc mnie 5,5k na Woli nie dziwi, ale faktycznie za standard widoczny na zdjęciach powinna zjechać z ceny
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: dzięki za info! Właśnie trochę mam wrażenie, że komentują ludzie, którzy wynajmują za 1200zl pokój 10-13m2 w mieszkaniu w starych blokowiskach, w którym salon został przeznaczony na kolejny (trzeci lub czwarty) pokój i meble są niezmienione od lat 90' xd Ale fakt, meble takie najtańsze jednak.
#nieruchomosci #wynajem #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
źródło: temp_file9183694185439007673
Pobierz@Ranger: Tak. To wygląda jak desperacja
A cena... No tyle najmy duzych mieszkan na woli chodzą ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file3153042801415374903
PobierzŻe niby 2800 za salon-kuchnie do którego w każdej chwili może ktoś wejść?
Ale fakt, meble takie najtańsze jednak.
@PfefferWerfer: Tylko jeszcze ciekawe który pokój... Ten zamykany czy przechodni?