Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 170
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

od 3 lat prowadzę działalność trenera online z dużymi sukcesami.

@Lewusx: no i super, no i fajnie. Chyba nie udałoby się tego pogodzić czasowo z normalną pracą, inną firmą, życiem, wymagającą rodziną itp?
  • Odpowiedz
  • 0
@majk3l: Wykop dal mi taką szansę że po kilku miesiącach (9) miałem taką bazę klientów; że zacząłem żyć tylko z prowadzenia online.
  • Odpowiedz
@JonkeJ: no ważę 75kg jestem mocno odcięty i sylwetką idealną bym tego nie nazwał, jestem za chudy, a organizm nie chce nabijać więcej mięsa, takie geny, a ja nie chcę go męczyć chorą ilością jedzenia żeby jednak coś dobił, bo nie taki jest dla mnie cel, bardziej szanuję zdrowie
Wzrost 185
  • Odpowiedz
Eeee, udostępnia zdjęcia na wykopie i zdziwiony, że pojawia się krytyka jego sylwetki?

@Marek_Licyniusz_Krassus: bez hejtu - cała jego aktywność na wykopie to działanie marketingowe żeby podbić zasięgi, zachęcić do współpracy sponsorów i klientów do prowadzenia. Jak widać działa więc aktywność jest regularna. A hejt to w takim przypadku element statystyki, zawsze przy coraz większych zasięgach będzie hejt
  • Odpowiedz
Ogólnie nikomu nic nie obiecuję, każdy ma efekty na jakie zasłużył lub na jakie pozwala mu genetyka.

@Lewusx: tak bo tobie to genetyka pozwoliła ;-) żeby nie było, chcącemu nie dzieje się krzywda ale umówmy się to nie jest jakiś wielki powód do dumy. wolałem czasy, kiedy wszyscy się zarzekali, że są naturalami, przynajmniej część dzieciaków się dzięki temu uchroniła od chemii
  • Odpowiedz
A hejt to w takim przypadku element statystyki, zawsze przy coraz większych zasięgach będzie hejt

@NicolasLatifi: trzeba odróżniać hejt od wyrażania własnego zdania, w dzisiejszych czasach, jak napiszesz coś nie po myśli autora, jest automatycznie brane jako hejt xD
  • Odpowiedz
Hejterami się nie przejmuj. Wiadomo - nie każdemu pasuje taka sylwetka, ale najwięcej do powiedzenia mają kanapowcy co to nawet palcem nie kiwną żeby coś w życiu zmienić.

@ATAT-2: właśnie odwrotnie, to kanapowcom może coś takiego imponować. Ja ćwiczę kilka razy w tygodniu, ale dla mnie to co wyczynia OP to już kalectwo
  • Odpowiedz
trzeba odróżniać hejt od wyrażania własnego zdania, w dzisiejszych czasach, jak napiszesz coś nie po myśli autora, jest automatycznie brane jako hejt xD

@zbyszko-z-bogdanca: oczywiście masz rację, to słowo dawno zatraciło swoje precyzyjne znaczenie i jest tarczą dla osób publicznych. Abstrahując od opa generalnie uważam, że na pogardę zasługuje każdy pro (kulturystyka, sporty silowe, whatever) biorący wszelakie PEDsy, który ma zasięgi i jednocześnie nie tłumaczy swojej publice, że PEDsy u
  • Odpowiedz