Aktywne Wpisy

derek25 +579
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +32
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

Komentarz usunięty przez moderatora
O krószym życiu pewnie piszą jakieś kanapowe ulańce co i tak kopną w kalendarz na wieńcówkę koło sześcdziesiątki.
W sumie to brzmi jak niegłupi plan, nasze pokolenie(na oko to chyba jesteśmy w podobnym wieku(?)) i tak żadnej emerytury nie dostanie, więc zamiast się męczyć w robocie w wieku starczym, czy dziadować na stare lata, to chociaż się człowiek nacieszy fajną sylwetką za młodu, trzeba będzie się chyba zainteresować teściem ( ͡º ͜ʖ
@Lewusx: Rozwiniesz to?
Hejterami się nie przejmuj. Wiadomo - nie każdemu pasuje taka sylwetka, ale najwięcej do powiedzenia mają kanapowcy co to nawet palcem nie kiwną żeby coś w życiu zmienić.
Wypraszam sobie, jestem kanapowcem, a szanuję upór OPa w dążeniu do sylwetki idealnej xD
Byłem pewien że nie da sie znałeźć takich jeansów a tu jednak.. Ale na pewno nie był to zwykły sklep xD
@Kreation
On jest pro kulturysta. Ma karte pro jak kilka osób w pl i moze konkurowac na mr olimpia jeśli wygra odpowiednią ilosc lokalnych