Wpis z mikrobloga

Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy przyjęli by mnie do normalnej pracy?
Pewnie tak, ale od 3 lat prowadzę działalność trenera online z dużymi sukcesami.
Czy ludzie się patrzą na ulicy?
Tak, najczęściej osoby uzależnione od alkoholu pytają „ile na wicie” i mówią że też tyle mieli kiedyś.
Czy jestem z siebie zadowolony?
Tak.
Czy będę żył krócej?
Prawdopodobnie tak, ale nie będzie to 40 lat, a bardziej 65-70, zamiast 75-80.

Fajnie jest, pozdrawiam was.

#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
Lewusx - Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? 
Da się.
Pytania czy ...

źródło: BF7AA6FC-B8E4-41CF-A1FB-2DD4C55F5DC7

Pobierz

Czy kulturystyka to kalectwo?

• Tak. 36.7% (1336)
  • Tak i to jak. 63.3% (2305)

Oddanych głosów: 3641

• 170
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@cyjannn: Gruba szyja zaburzy tutaj proporcje właśnie, tak samo jak przerośnięty kaptur.

@JonkeJ Tak, jest to forma reklamy. Nie, nie mówię nikomu że będzie wyglądał jak ja.
Ogólnie nikomu nic nie obiecuję, każdy ma efekty na jakie zasłużył lub na jakie pozwala mu genetyka.

@krytyk1205 Szczoteczki nie potrzeba, mam dużo
  • Odpowiedz
@JonkeJ Tak, jest to forma reklamy. Nie, nie mówię nikomu że będzie wyglądał jak ja.

Ogólnie nikomu nic nie obiecuję, każdy ma efekty na jakie zasłużył lub na jakie pozwala mu genetyka.

I już wiecie że macie do czynienia z beznadziejnym trenerem. Jakby mi trener coś takiego powiedział to w tył zwrot i jeszcze kopa na nasterydowany tyłek by dostał
  • Odpowiedz
@Lewusx: A dlaczego niby umrzesz wczesniej? Badania Dr Gabrielle Lyon dowodzą, że będzie wręcz odwrotnie - będziesz dłużej żył - z lepszą jakością życia.
  • Odpowiedz
@Lewusx: bez hejtu, czy uważasz że trenerzy zajmujący się głównie kulturystyką są w stanie u klienta zadbać o to, aby poprzez treningi nie tylko schudli, ale i żeby byli sprawniejsi i bardziej atletyczni? Po niektórych trenerach po kursach itd. nie widać, żeby ktokolwiek miał jakiekolwiek pojęcie o tym, jak zadbać o taki aspekt fizyczności.
  • Odpowiedz
@Lewusx: Pamiętam jak kiedyś wrzucałeś tutaj swoje pierwsze zdjęcia.
Potem jak pisałeś, że Twój cel to zaistnieć a branży w Polsce.
Dobrze się czyta jak się rozwijasz, oby tak dalej!
  • Odpowiedz
@mateopoznan: no przede wszystkim on normalnie chodzić nie umie, patrz jak mu się uda stykają, przecież cały czas je sobie obciera, poza tym jak pytasz o niedogodności to ludzki szkielet nie jest przystosowany do tak dużej ilości masy mięśniowej
  • Odpowiedz
Ulane wykopusy nie wiedzą jak to jest zrobić dobry trening, popatrzeć w lustro i być zadowolonym że swoich efektów. Podbity tesc, mimo, że sztucznie, to nadal jest podbity, co jeszcze potęguje poczucie zadowolenia z siebie i z życia i żadne gadanie że będzie się krócej żyło o 5 lat tego nie zmieni. Za miesiąc wracam na teścia i nie mogę się już doczekać tego nabicia mięśni i samopoczucia samca alfa.
Ten kto
  • Odpowiedz