Aktywne Wpisy
Plotkova99 +78
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
wykop +13
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy przyjęli by mnie do normalnej pracy?
Pewnie tak, ale od 3 lat prowadzę działalność trenera online z dużymi sukcesami.
Czy ludzie się patrzą na ulicy?
Tak, najczęściej osoby uzależnione od alkoholu pytają „ile na wicie” i mówią że też tyle mieli kiedyś.
Czy jestem z siebie zadowolony?
Tak.
Czy będę żył krócej?
Prawdopodobnie tak, ale nie będzie to 40 lat, a bardziej 65-70, zamiast 75-80.
Fajnie jest, pozdrawiam was.
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
Czy kulturystyka to kalectwo?
@JonkeJ Tak, jest to forma reklamy. Nie, nie mówię nikomu że będzie wyglądał jak ja.
Ogólnie nikomu nic nie obiecuję, każdy ma efekty na jakie zasłużył lub na jakie pozwala mu genetyka.
@krytyk1205 Szczoteczki nie potrzeba, mam dużo
@JonkeJ: nawet nie trzeba czekać aż wspomni, wystarczy jak się spojrzy na sylwetkę, która jest niemożliwa do osiągnięcia przez naturala.
I już wiecie że macie do czynienia z beznadziejnym trenerem. Jakby mi trener coś takiego powiedział to w tył zwrot i jeszcze kopa na nasterydowany tyłek by dostał
Potem jak pisałeś, że Twój cel to zaistnieć a branży w Polsce.
Dobrze się czyta jak się rozwijasz, oby tak dalej!
Ten kto