Wpis z mikrobloga

Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.

Zapraszam do plusowania.
  • 223
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myślę że sporo, mam dużo na czarnej liście ale dla rozrywki czasem wejdę np na # przegryw żeby zobaczyć jakie chłoupskie żarcie robią itp ;d
  • Odpowiedz
śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.

@lady_katarina: Z całej listy zostały już tylko śmieszne obrazki, ale nawet tych mało.
  • Odpowiedz
@lady_katarina: a co tu jest do pośmiania? Jakie merytoryczne dyskusje? Założyłem konto parę dni temu i od razu musiałem zablokować większość tagów związanych z polityką albo innym synem lecącym w telewizji, 90% wpisów zniknęła i nie ma czego przeglądać.
  • Odpowiedz
  • 23
@efceka: @hhggeerttert: właśnie w tym problem, że kiedyś było fajnie pod tym względem. Zastanawiam się ile zostało tu osób, które jeszcze mają nadzieję że ten portal ma jeszcze cokolwiek do zaoferowania. I jakie są szanse na to by pokazać że jednak trochę nas jest, tak żeby stąd wygonić szkodników, którzy psują społeczność wypoku i jego kiedyś dobre imię. Ale pewnie szanse na to są żadne xd
  • Odpowiedz
@lady_katarina:

wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje

Ludzie którzy z niczym i nikim się nie identyfikują nie prowadzą ciekawych i merytorycznych dyskusji tylko głównie powtarzają medialnie popularne opinie. Potwierdzają to np w kwestii polityki badania, gdzie "centrysci" czy "niezależni" to najmniej inteligentne grupy wyborców.
  • Odpowiedz
@lady_katarina: sprawdź sobie GSS gdzie średnie IQ centrystów to 95 chyba, w każdym razie dużo niższe od przeciętnej.

To się nazywa wyparcie, hehe beka iksde - lecz dane pokazują, co pokazują.
  • Odpowiedz
@lady_katarina: jestem tutaj już chwilę i ten portal miewał lepsze czasy. Po ostatnich dużych zmianach nawet poszedłem na Twittera. Ale tam nie dyskutuje nikt. Nikt nie odpowiada. Wszyscy tylko plują jadem. Jak krytycznie nie oceniałbym wykopu, to tutaj wiele razy wchodziłem w fajne interakcje z miłymi, kompetentnymi ludźmi. Nawet teraz, a nie tylko 15 lat temu.
  • Odpowiedz