Wpis z mikrobloga

@4mmc-enjoyer: jeden mój znajomy się starał. Dwójka dzieci, pierwsze zmarło po 2 tygodniach życia (bardzo duża wada serca), drugie żyje ale też nie jest wszystko z nim teges.
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: To prawda że jak odstawicie to macie jakieś odpały i zejścia? Dziecko dziedziczy po starym skrzywienia?
Mój jeden znajomy wali i z dzieciakiem mają problemy natury psychicznej mimo iż myślałem że mają pecha i gość chodzi sobie tylko na siłkę ... Dowiedziałem się parę dni temu że "wrócił" do sterydów i wszystko mi się poukładało w całość.
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: Wtedy odzywasz się do specjalisty i po małych manipulacjach normalnie robisz sobie dzidzię.

Nie słuchaj tego bełkotu powyżej, używanie testosteronu nie ma żadnego wpływu na Twoje dziecko jeśli je spłodzisz.
  • Odpowiedz
@Kreation: Chat nie mówi ci prawdy tylko potwierdzi ci tezę o którą pytasz. Im więcej treści na dany temat pochodzi z forów internetowych (gdzie fitness jest tym zalany, nie wspominając o ultra rzetelnych stronach typu men's health) tym łatwiej Chatowi będzie ci potwierdzić tą tezę zamiast z góry jej zaprzeczyć. W przypadku wiedzy o SAA jest to już dno totalne. Można go wykorzystywać do łączenia kropek (sam tak robię) ale
Pan_Szeryf - @Kreation: Chat nie mówi ci prawdy tylko potwierdzi ci tezę o którą pyta...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: jeśli potrzebne są bardziej szczegółowe i rzetelne dane, zawsze warto mu dodać żeby bazował tylko na źródłach naukowych, badaniach i wykluczał fora internetowe
  • Odpowiedz
@Kreation: Masteron nie ma wpływu na owłosienie bo nie jest w stanie zmienić się w DHT, paradoksalnie powinien mieć wręcz pozytywny wpływ bo zajmuje miejsce testosteronu w enzymie 5-alfa-reduktazy uniemożliwiając testosteronowi jego konwersje w DHT. Mit się bierze z tego że masteron jest zazwyczaj wykorzystywany podczas redukcji / przygotowaniu do zawodów gdzie niedobór składników odżywczych i wysoki poziom stanów zapalnych mocno przyczyniają się do wypadania włosów. Chat na pewno ci
  • Odpowiedz