Wpis z mikrobloga

Jest jakiś sposób żeby pozbyć się tych natrętnych patologicznych Januszy którzy co tydzień zasmiecają szyby ulotkami?

@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Kupić nowe auto ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to nic nie zrobisz. Tych "firm" jest ogrom...
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Raczej nie ma, najgorsze jest to, że te ulotki są roznoszone przez jakichś bezmózgów i już dwa razy miałem sytuacje, że podczas mrozów, zniszczyli mi pióro wycieraczki, bo debil przymarznięte odrywał na siłę, żeby te śmieci wsadzić.
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: mi kiedyś jakieś gnidy za wycieraczkę wsadzili ulotkę burgerowni. Pech chciał, że wieczorem padał deszcz a na drugi dzień pełne słońce. Do śmieci miałem gumę z wycieraczki a szybę trzeba było skrobać posiłkując się płynem do mycia naczyń. Myjnia bezdotykowa nic nie dała. Napisałem do tych idiotów, to zaproponowali mi zniżkę na burgera xD. Już debile się zamknęli
  • Odpowiedz
nie pomaga, za wycieraczkę auta aktualnie schodzącego z taśmy też wkładają. Gościu co to roznosi ma płacone od ulotki, nie ważne gdzie wsadzi.

@wypokowy_expert: zależy od firmy; na moim osiedlu wkładają za wycieraczkę tylko starszym pojazdom, tak co najmniej 15-letnim.
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: polskie prawo jest takie: nie mozna umieszczac ulotek za wycieraczka. ale dzwoniac do firmy lub po policje nic nie ugrasz - bo nikt sie nie przyzna. musialbys zlapac za reke takiego i poczekac na przyjazd policji, powodzenia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz