Wpis z mikrobloga

@starycap: no dobra ale chyba powinnien chociaż trochę się zbliżyć do obiektywności a nie gadać jakieś kocopoły o tym że kamala haris chcę zostać komusnistycznym dyktatorem i do tego jeszcze to te słowa popierać obrazkami wygenerowanymi przez AI xD
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony:

no dobra ale chyba powinnien chociaż trochę się zbliżyć do obiektywności a nie gadać jakieś kocopoły o tym że kamala haris chcę zostać komusnistycznym dyktatorem i do tego jeszcze to te słowa popierać obrazkami wygenerowanymi przez AI xD

A czy np Taylor Swift powinna choć odrobinę zbliżyć się do obiektywności?
W moim przekonaniu jej poparcie może bardziej wpływać na wyborców, a już na pewno w podobnym stopniu jak poparcie
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony:

a czy Tylor Swift jest właścicielką jednego z największych portali internetowych który miał się stać ostoją prawdy?

Nie jest. Jest z kolei chyba największą obecnie gwiazdą w USA z olbrzymią mocą wpływu na bardzo liczne grono potencjalnych wyborców. W mojej opinii jak już pisałem większą niż ma Musk.
Nie widzę żadnej różnicy w tym co robi Tylor, a tym co robi Elon. Nie widzę też żadnej różnicy w tym
  • Odpowiedz
  • 20
@Defined: w chuju mam kamale i trumpa. W-----a mnie Musk który p----------a się do różnych korporacji, że promują bądź coś cenzurują gdy sam na swojej korpo promuje Trumpa jak tylko może. I nie gadajcie, że to jego prywatne konto itd bo pierwsza rzecz jaką się wyświetla wchodząc na X to Musk liżący dupę trumpowi mimo, że np ja nie obserwuje nikogo i mam świeże konto
  • Odpowiedz
@Adolf_hit_her: jego Trump c---a obchodzi, boi się po prostu, że demokraci d--------ą mu takie podatki że się osra. Więc przejęcie Twittera i wprowadzenie tam własnej tuby propagandowej to tylko jego część gry dla ochrony własnych interesów. A że robi z siebie błazna i pośmiewisko to dla niego żaden koszt.
  • Odpowiedz