Wpis z mikrobloga

  • 2
@Dioromeh

@Krupier: Szacuneczek, ładny burger. U mnie w tym roku pęknął setny burger. Coś tam już umiem w smażenie wołowiny ( ͡° ͜ʖ ͡°)


Z wołowiną idę na łatwiznę - air fryer, funkcja grill, termometr z zadaną temperaturą i w------e j---a.
  • Odpowiedz
  • 1
w podwójnym granderze nie ma bułki między kurczakami. Tobie wyszła bardziej wariacja bigmaca


@pjk13: wiem. Najważniejsze słowo - wyszła. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 2
Z jakiego przepisu robiłeś? No niestety od f zajmuje trochę, ale można mrozić po etapie czerwonej marynaty i na następny raz mieć szybciej.


@kiszony_Pomidor: z Policzonej Szamy, ale do mieszanki przypraw dodałem glutaminianu sodu.
  • Odpowiedz