Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Rzadko zgadzam się z prawakami ale niektórych imigrantów z Afryki faktycznie, warto deportować.
#usa #wybory #trump #elonmusk #polityka
Przepraszam wszystkie feministki, szczególnie te z krótkimi włosami.
Gdyby Trump rządził, to nie doszło by do wojny. Gość ewidentnie chce zakończyć ten konflikt, a nie napędzać tę wojnę. Druga sprawa, Trump fajnie ostatnio zmotywował kraje Nato, aby się zbroiły. Myślą, że ktoś ich będzie bronił, a one będą leżały sobie tylko i pachniały. Dobra motywacja, może się obudzą. Ostra? Ma tak być. Trump się nie boi nikogo. A czym bardziej kogoś kto się boi wyjść z bunkra. A
Co za stek bzdur. Dalej nie czytam xD
xD
@
@tomwick55: akwarelista ewidentnie też chciał zakończyć wojnę ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth: to trzeba być k---a politycznym ćpunem żeby człowieka, który praktycznie rozpoczął rewolucję samochodów elektrycznych, jedną z najważniejszych innowacji XXI wieku, chcieć w-----ć z kraju bo ma poglądy nieprawomyślne XD
Tym hitlerowskim niemieckim molochom by to 50 lat jeszcze zajęło żeby samodzielnie skonstruować coś co się równa z Nissanem Leafem xD