Wpis z mikrobloga

#seriale yy, ale ja jestem głupi, żyłem w przekonaniu że #from wychodzi w poniedziałki i jak debil czekałem na poniedziałki i oglądałem wieczorem, a tu w niedziele już wychodzi i w niedziele z rana już można obejrzeć(ʘʘ)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WLADCA_MALP: 2 sezon to była totalna porażka, ale pierwsze dwa odcinki 3 sezonu były lepsze niż cały drugi sezon razem wzięty.
Dopiero teraz się okaże czy będzie coś z tego sezonu czy nie.
Bo 1 odcinek to wiadomo że będzie ok, drugi odcinek już fabuła halt, ale był dobry pod względem rozwoju postaci mocne sceny i był bardzo dobry klimat. natomiast przy 3 odcinku czyli tym zobaczymy czy wszystko będzie
  • Odpowiedz
  • 0
@wykopowy_brukselek: lekko spoilerując to w 2 odcinku padło zdanie. Potrzebujemy odpowiedzi a nie siedziec z założonymi rękami, musimy złapać jednego i dowiedzieć się wszystkiego co możemy :D
No i zobaczymy czy go złapią w 3 odcinku i wyciągną masę info i wyjaśnienia jakieś.
Obstawiam że złapią w ostatniej minucie odcinka i potworek rzuci jakieś cliffowe zdanie albo dziwnie umrze czy coś i na tym się skończy albo wcale im się
  • Odpowiedz
Na pewno muszą dać jakiś puzel do układanki

@r5678: problem w tym, że oni w ogóle nie dają tych puzzli, tylko ciągle dodają nowe wątki. Momentami wydaje mi się, że jest tam jakiś plan, że to wszystko zostało przemyślane, a zaraz wjeżdża kolejny pomysł i tak w kółko.
  • Odpowiedz