Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to można pogadać - ja początkowo jakoś inicjowałam rozmowy, ale ileż można, więc ostatnio to tak wygląda że pogadamy chwilę o głupotach jak kumple, a potem cisza). To jest naprawdę dobry chłopak, wrażliwy, inteligentny, tylko nie okazuje tego tak na codzień, do ludzi.
Ja mam 29 lat, on 26.
Poradźcie panowie czy jest coś co mogę zrobić żeby jakoś go przynajmniej "oswoić" i zachęcić do spojrzenia na mnie jak na kobietę.
@Hugolina: on np cię nie odróżni, wiec zostaniesz z tym pytaniem na zawsze.
Komentarz usunięty przez moderatora
O co chodzi w ogóle w tym wpisie, masz problem ze zrozumieniem że mu się nie podobasz? Po takim czasie i tylu sytuacjach sam na sam nie wykorzystał okazji żeby chociaż trochę poruchać i nawet zerwać potem kontakt xD
Szukasz wszystkich możliwych wytłumaczeń poza tym jedynym najprostszym. Wyobraź sobie któregoś z miliona facetów których poznałaś, a z którymi nie poszłabyś do łóżka nawet za milion lat xD I masz
Po raz kolejny powtórzę: starsza partnerka to coś nienaturalnego. Co z tego, że mówisz: "na całym świecie żenią się ze starszymi". Na całym świecie też są ludzie niewidomi, bez rąk czy chorzy na AIDS. Jesteś dla niego za stara i koniec.
@Hugolina:
Myślałem, że elementem gówniarskich relacji w wieku nastu/wczesnych lat 20 jest nauczenie się tego, że to jest właśnie najlepsze wyjście, a nie takie gierki z których wynika twoja sytuacja. Jedno pytanie, chwila dyskomfortu lub nie i masz wszystko
Tak jak jeden z kolegów napisał wyżej - poproszę wspólną znajomą by wybadała jak on się na mnie zapatruje. Tak mi się wydaje będzie najlepiej.
@Hugolina: Bo wasze sygnały są hoja warte.
Pewnie je wyłapał i stwierdził "sygnalistka- olać ją".