Aktywne Wpisy
titus1 +270
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz
Gieremek +208
Aktualnie w portfelu inwestycyjnym mam
1. PPK własne
2. PPK żony
3. Zwykły rachunek maklerski
4. IKE własne
5. IKE żony
1. PPK własne
2. PPK żony
3. Zwykły rachunek maklerski
4. IKE własne
5. IKE żony

Pytanie czy wybrałeś tą metodę sam, po testach diagnostycznych u psychologa z opinia psychiatry czy po prostu przeszedłeś do pierwszego lepszego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim pracowity-nomada-40. Nikt mnie do niczego nie zmuszał i nie zmusza, albo się źle wyraziłem albo źle mnie zrozumiałeś. Na
Jakie efekty chcesz mieć po 3 spotykaniach? Ludzie latami chodzą na to a w szczególności psychodynamiczne gdzie masz wejść w swego rodzaju „relacje” z terapeuta
Nie zrozumiałeś, skoro poszedłeś sam na terapie to właśnie ten ptr chce żebyś zaczął tak samo dokonywać wyborów, piszesz o prokrastynacji,
@mirko_anonim: na tym polega terapia behawioralno poznawcza, ktora nomen omen ma najwieksza skutecznosc. Nie wiadomo po co wybierales