Aktywne Wpisy

LM317K +52
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć Miraski i Mirabelki. W związku z tym, że powiększyła nam się rodzina razem z moją ukochaną kupiliśmy kolejne już bardziej docelowe mieszkanie. Nasze stare mieszkanie chciebilibyśmy zostawić dla dziecka, oczywiście nie chcemy żeby stało przez te late puste, lecz chcemy je wynająć przez te lata, czerpiąc z niego jakieś dodatkowe zyski.
Mieszkanie jest z 2017 roku znajduje się na Powiślu, ma 2 pokoje i 38 m2, do mieszkania przynależy miejsce w garażu podziemnym i komórka lokatorska, niepodal jest komunikacja miejska. Znajduje się ono na przedostatnim piętrze i jest bardzo słoneczne oraz posiada balkon. W mieszkaniu klima, zmywarka, OLED 75 cali, wysoki standard robiony pod siebie. Mieszkanie chciałbym wynająć za 4800 z garażem i komórką plus opłaty. Ewentualnie mógłbym je wrzucić na booking i airbnb, bo lokalizacja jest na prawdę dobra i zarobić więcej, ale nie wiem czy chce mi się w to bawić... Jakie są wasze doświadczenia w tej kwesti, dużo jest roboty roboty przy wynajmie krótkoterminowym? A może warto zlecić taką usługe firmie zewnętrznej? Jakiej wysokości prowizje pobierają takie firmy. Macie jakieś doświadczenia w tej kwesti? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam was serdecznie
#wynajem #booking #airbnb #mieszkanie #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@jfrost: zesrają się xD
bo raczej nie za duzo
Jak nie chcesz się zajmować mieszkaniem, znajdź zaufane biuro nieruchomości. Nie masówkę, bo u nich podejście do klienta bywa różne. Wynajmij przez biuro, zapłać ten haracz 1 miesięczny czynsz czy połowę niego, bo