Aktywne Wpisy

MateMizu +513
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

czesc,
Wiem że Mirko to nie jest miejsce na takie pytania ale zaryzykuje. Niedawno dowiedziałem się że będziemy z żoną mieć dziecko i chciałbym się jakoś przygotować do tej roli bardziej. Macie jakieś książki, poradniki? Wiele na pewno to kwestie indywidualne ale chciałbym coś poczytać aby mieć szerszy horyzont, żeby nie popełnić jakiegoś głupiego błędu na samym początku który będzie później ciężko wyprowadzić. Może ktoś coś polecić?
Tak jak pisałem, najbardziej zależy mi na literaturze :-)
#ksiazki #pytanie #ojcostwo #rodzicielstwo #rodzina
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: temp_file2587689486977069422
Pobierzźródło: temp_file1260207201607758559
Pobierzźródło: temp_file1036201147442847458
Pobierzhttps://g.co/kgs/sRqzwuH
Poza tym będziesz miał pewnie szkołę rodzenia i położną na początku - to się pytaj.
Polecam blogojciec.pl, tam znajdziesz wartościowe lektury i rady.
Wysypiaj się dobrze
źródło: temp_file8256918249540552325
PobierzBlog ojciec jak najbardziej do polecenia, wszelkich grupek na FB itp najlepiej unikać