Aktywne Wpisy

Atreyu +38
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
źródło: zabezpieczenie-balkonu
Pobierz
erebeuzet +737
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
źródło: temp_file1744712565544407588
Pobierz

Mirki odnośnie porannego posta
https://www.wykop.pl/wpis/78384339
Dostałem (pasiw agresiw) uwagę od jakiejś kobiety, która kieruje zespołem Data Science z którym współpracuje, ja r&d teraz, żebym trochę przystopował z pomysłami i artykułami do implementacji, bo niektórzy członkowie jej zespołu czują się niepewni xdd
Ja generalnie w pracy funkcjonuje podobnie jak tutaj, jestem żywiołowy i mam 10 pomysłów na minutę, ale pomagam każdemu, często pomagam e implementacjach i generalnie myślałem, że jestem dobrym ziomkiem.
Więc mam czuć się źle bo ludzie są będą czuć źle, jak w końcu zrobią to, za co im płacą.
No druga część wypowiedzi wszystko wyjaśnia, mają spokojną bezproblemową robotę w której mogą się o--------ć, a ty im każesz wykonywać pracę, to się burzą.
@blehblehbleh: jeżeli ludzie nad nim nie chcą inwestować w rozwój technologiczny cudzego zespołu to dlaczego miałby to robić za darmo?
Ona decyduje jak funkcjonuje jej zespół, chciałbyś jej zrobić dobrze za darmo?
100% zaangażowania tylko dla własnego biznesu. Pozostałe biznesy mają upadać, taka ich rola.
@JamesJoyce: on Twój żart też mógł odebrać jako mobbing. Ludzie bywają przewrażliwieni, brakuje im dystansu, kultury, asertywności itd.
Niestety czym wyżej w strukturze jesteś, tym bardziej musisz znać się na polityce i dyplomacji. Jedynym wyjątkiem jest bycie właścicielem i zatrudnianie ludzi, którzy za Ciebie ogarniają public relations.
@hot_topic: tutaj się mylisz. Gdyby ta kobieta była ogarnięta społecznie, to by w chłopie nie wzbudziła tak negatywnych emocji. To jej zasrany obowiązek żeby zbudować dobre relacje z ludźmi z którymi współpracuje, a doprowadzenie do sytuacji w której mireczki zaczynają rozkminiać, jak ją spacyfikować, to totalna porażka zawodowa.
Tylko management mnie kocha. I wspomniałem że planuje naprawić atmosferę. Czy się uda, nie wiem. Dzięki za poradę.
@JamesJoyce: a z innej beczki, masz jakąś rehabilitację? Warunki do gimnastyki w czasie pracy i po pracy? Czy nic się nie da z tym zrobić?
@JamesJoyce: czym bardziej zawiłe zależności, tym więcej
Uważasz, że zdobędę? Że tej gry się uczy?
Tylko nie za szybko, bo się rozpędzisz i zdobędziesz za dużo władzy, której nie będziesz w stanie utrzymać.
@hot_topic: Ale brednie. Gosc napisał jedna historyjkę, nikt z was go nie zna, nikt z was z nim nie pracował i już mu wciskacie, że ma słabe umiejętnosci spoleczne xDDDD
Weź młotek i...
źródło: images
Pobierz