Aktywne Wpisy

drakonia +218
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#budujzwykopem
#budowadomu
#domwbrzozach
W takim razie małe podsumowanie różnych rzeczy wrzucę.
Każdy wydatek jest zapisany, nie zawsze w dobrej kategorii ale mi to nie przeszkadza.
#budowadomu
#domwbrzozach
W takim razie małe podsumowanie różnych rzeczy wrzucę.
Każdy wydatek jest zapisany, nie zawsze w dobrej kategorii ale mi to nie przeszkadza.
źródło: image
Pobierz![Commodore 64 Ultimate - Ostateczna recenzja [Unboxing, Test, Specyfikacja, Wady]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20b690de12878b7244381b29eb114fb64230815a3c0eae7eb794b5dcbab6830e,q80.jpg)

#praca #pytanie
Mirki,
ostatnio od znajomej usłyszałem coś co mnie mega odpaliło. Otóż babka, która prowadzi szkolenia z HR i ma kilkadziesiąt tysięcy obserwujących, sama łamie mnóstwo praw pracownika - pracownicy pracują bez umowy, są mobbingowani i rzuca do nich dziwne teksty w stylu - "za co ja Ci ku&$# płacę", "powinnam obniżyć Ci pensję do najniższej krajowej" itp.
Dodatkowo sama na siebie pisze pochwalne maile podszywając się pod klienta, jednocześnie krytykujące podopiecznych, aby im uzmysłowić że beznadziejnie pracują.
Co można z tym zrobić? Szlag mnie trafia jak słyszę takie historie, a wiem, że osoby tam pracujące same tego nie zgłoszą, bo boją się o pracę. Wielka pannica, spec od HR, jeszcze szkolenia będzie robić...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: mniej sie odpalać na rewelacje zasłyszane z drugiej ręki.
Jeśli sam nic nie widziałeś to równie dobrze mogą być jakieś personalne porachunki lub zemsta zwolnionego pracownika.