Wpis z mikrobloga

@Dewasta: plaku plaku, bo myślałam zem lepsza od karynek :(
@Lolek1011 Nie kojarzę Twoich sorki, mam nadzieję że nie są tak żenujące
@meister_chlepka a daj spokój, najlepsza jest ta „stara gwardia” co tu blokuje nowe osoby, a sama postuje takie wysrywy, jednoczesnie myśląc że jest mądrzejsza niż „Grażynki” xd
  • Odpowiedz
@Dewasta: no a wyjaśnisz mi co to jest? W sensie co masz na myśli? Bo nie wiem.
Jeśli chodzi o bycie w kontrze do hivemindu Grażynek z tego wspaniałego tagu, to tak, pewnie trochę jestem. Ale do czego się dokładnie odnosisz to nie rozumiem
  • Odpowiedz
@nartyska: tak bywają takie spoko :D ale ten tu to jest żenada w opór

Mnie szczególnie bawi to wyzywanie od Grażynek z fb xD zapraszam spojrzeć na grupki na fb - dokładnie wasz poziom, tam też beczkę kręcą że u-----a pedal, no nie wytrzymie, Halina ratuj
  • Odpowiedz
  • 5
@Vade: Jak to sama określiłaś "lurkujesz" na tagu od jakiegoś czasu i to na tyle żeby mówić tu o starych gwardiach a tego nie kojarzysz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może jednak nie jesteś na tyle zorientowana żeby wyciągać takie wnioski? XD
A tak na serio, atakujesz ludzi podobnie jak ona, piszesz podobnie jak ona: słownictwo, emotki, do tego koty, jedzenie, skrajny feminizm i p-------------e z multikont.
  • Odpowiedz
  • 5
@Vade: Oj chyba jednak tak. Jeśli zaczynasz wyzywać ludzi to robi się osobiste. Wyzywałaś mnie wcześniej od chłopskich patusiar, teraz od wściekłych bab a próbujesz umoralniać innych w kwestii treści jakie powinny znajdować się na tagu. Może zacznij od siebie co?
To bardzo wygodne że nie pamiętasz akurat jazd Oportunistki a były naprawdę ostre zwłaszcza z Hanką i Vixonem - co już wyszło mocno poza tag, ale dalej p------------z się
  • Odpowiedz
@Dewasta: kurde przyznam że pojęcia nie mam o kim mówisz, już mi chyba te nicki ze starszych sezonów wyleciały z głowy, bo ten tag to mikroskopijna część mojego życia. A Ciebie osobiście nie lubię faktycznie, bo Twój humor, poczucie żartu i w ogóle klimat mi nie pasuje, mam poczucie jakbym pijanego wujka na weselu oglądała
  • Odpowiedz