Aktywne Wpisy
SiwyMati35 +25
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

Buckshot_00 +31
Oto dwie największe karyny współczesnego sportu. Obie jeszcze nie mają 30stki, w głowie jest impreza, dymanie chadów i n-----------e miliona zdjeć na instagramie. Tak się kończy jak kobieta ma wygląd i popularność. Każdej jednej o--------a palma. Myślisz mirek że taka na ciebie spojrzy? Nie spojrzy. #sport #blackpill
źródło: 1000005171
Pobierz

źródło: 955qmj
Pobierz@Lolek1011 Nie kojarzę Twoich sorki, mam nadzieję że nie są tak żenujące
@meister_chlepka a daj spokój, najlepsza jest ta „stara gwardia” co tu blokuje nowe osoby, a sama postuje takie wysrywy, jednoczesnie myśląc że jest mądrzejsza niż „Grażynki” xd
Jeśli chodzi o bycie w kontrze do hivemindu Grażynek z tego wspaniałego tagu, to tak, pewnie trochę jestem. Ale do czego się dokładnie odnosisz to nie rozumiem
Mnie szczególnie bawi to wyzywanie od Grażynek z fb xD zapraszam spojrzeć na grupki na fb - dokładnie wasz poziom, tam też beczkę kręcą że u-----a pedal, no nie wytrzymie, Halina ratuj
A tak na serio, atakujesz ludzi podobnie jak ona, piszesz podobnie jak ona: słownictwo, emotki, do tego koty, jedzenie, skrajny feminizm i p-------------e z multikont.
To bardzo wygodne że nie pamiętasz akurat jazd Oportunistki a były naprawdę ostre zwłaszcza z Hanką i Vixonem - co już wyszło mocno poza tag, ale dalej p------------z się
Uważam że sama nie doskakujesz do poprzeczki którą mi zawieszasz.